Pupa Fluffy Velvet + filmpje!

Ze verzinnen constant weer nieuwe dingen voor onze nagels. PUPA heeft nu ook allemaal nieuwe nail-art kits aan hun collectie toegevoegd en ik heb de Velvet Nails getest. En om het extra makkelijk te maken, ook een how-to video gemaakt. In Nederlands én Engels!


In de kit zit een roze longlasting nagellak die je gebruikt voor de basis en een potje met het fluweel poeder, de velvet. Ook zit er een klein kwastje bij om het overtollige velvet weg te vegen. Het plastic bakje is ook erg handig, je kunt hierboven de velvet op je nagel strooien, dan vangt het bakje het op en kun je het later terug in het potje gieten. Kijk naar mijn filmpjes, dan wordt het je vast helemaal duidelijk!

De Nederlandse versie.

De Engelse versie.

Ik heb helaas geen foto van het doosje waar de kit inzat, aangezien ik dit setje zo vroeg kreeg was er geen doosje! Nouja, er waren wel doosjes voor 3 kleuren, maar nog niet voor de roze en die wilde ik toch wel het liefst hebben. Haha.
De fluffy velvet belemmerd je nergens in, je kunt je handen gewoon wassen, douchen, noem het en het kan. De velvet heeft geen speciale behandeling nodig. Het enige minpuntje vond ik dat het na een paar dagen wat grijzig wordt, ik denk door het vuil wat tussen de pluisjes gaat zitten.

Dit is het resultaat en ik vind het echt heel erg leuk! Je kunt het natuurlijk ook op al je nagels doen, maar ik geef mijn voorkeur aan een statement nagel.

Deze Pupa Fluffy Velvet kit is er in meerdere kleuren en kost €15,50.

 

Reacties (3)

 1. Anonymous

  Hee; erg leuk, ook goede filmpjes!

 2. Winnie

  Echt ontzettend leuk, ik heb dit nog niet eerder gezien. Leuk voor de feestdagen ook

 3. beautyforgirls

  Ik vind het fluffy effect zo schattig.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge