Pupa Nagellak kitje

Met de feestdagen in het zicht, oke, het duurt nog even, maar ze zitten er aan te komen, heeft Pupa heeft een aantal mooie make-up producten. En dan heb ik het niet over de kerstcollectie, maar over producten die verpakt zitten in glitter etuitjes. Vandaag laat ik jullie de nagellak kit zien.

In de kit zitten 3 lakjes, 1 blanke, 1 gekleurde en 1 met glitters in dezelfde kleur.
Je kunt ze alle drie los van elkaar gebruiken, maar je kunt ze ook mooi combineren.


Waar ik mij echt over verbaaste was dat dit maar 1 laagje is. De lak lakt heel makkelijk, en dekt meteen echt geweldig. Ik heb nog nooit een lak gehad die in 1x zo een mooie dekking had. Hij droogt egaal op en heeft een mooie finish, alsof er folie op je nagels zit.


Hier heb ik de glitterlaag er overheen gedaan, ook 1 laagje. Als ik mijn nagels in het licht houd zie je hele mooie subtiele glitters. De glittertjes zelf zijn alle kleurtjes, maar de glitters zelf zitten in een blauw-doorzichtige lak.
Een nadeel vind ik dat de lak niet heel snel droog is, de lak blijft ook nog een tijdje kwetsbaar voor butsen.


Het tasje is echt heel apart, hij lijkt mat zwart, maar in bepaald licht is hij in ene vol met blauwe glitters!

Zelf heb ik de blauwe versie, maar hij is in meerdere kleurtjes beschikbaar; nude, grijs en paars. Het kitje kost €14,95 en daar krijg je 3 flesjes met 5ml voor.
Ik ben erg tevreden met dit setje!

Reacties (1)

  1. beautyforgirls

    Wat een leuke kit. Dat tasje is inderdaad apart van kleur.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge