Real Technique dupes

In Engeland twijfelde ik steeds al of ik ze zou kopen. Maar de Real Techniques brushes kun je daar alleen in een set van 5 kopen en ze zaten in plastic verpakkingen waardoor ik ze niet kon voelen. Uiteindelijk niet gedaan, want ik wil altijd eerst de haren voelen. Terug in Nederland bestelde ik 2 dupes. Benieuwd?

Als eerste vind ik de kwasten er gewoon leuk uitzien. Een mooi kleurtje, wit/zwarte haren en een zwarte onderkant die ook als standaard kan dienen. Je kunt hem rechtop neerzetten dus.

Ik heb gekozen voor de Powder Brush, dat is de gele en voor de Face Brush, dat is de roze.
De haartjes voelen echt super zacht aan en ze vallen ook niet uit. Iets wat je vaak wel ziet bij goedkopere kwasten. Ik bleef ze maar over mijn gezicht aaien toen ik ze binnen had gekregen, zo fluffy!

Ik heb de kwasten op Ebay besteld bij deze verkoper voor $6,26 , dat is omgerekend €4,64 inclusief verzending! Ik had ze binnen 2 weken binnen en ik ben dat vaak anders gewend met Ebay aankopen.

De kwasten zijn allebei fijn in gebruik en voelen zo zacht op je huid. Aanraders!

Reacties (7)

 1. Nadiaa

  Monique: Ja ze voelen zoooo lekker!
  Kim B: Ja, ik dacht voor dat geld probeer ik het gewoon eens.

 2. Monique

  Oh wow, ze lijken erg op de echte. Ben toch benieuwd hoe ze voelen.

 3. Kim B

  Wow dat klinkt echt heel goedkoop! Slim dat je het zo hebt aangepakt :)

 4. Jente

  Ze zien er erg mooi uit!

 5. Manon Boerakker

  Mooie kwasten en niet duur

 6. Nikki

  Echt heel goedkoop!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge