Reisleider Sunweb xSunkissed

Reisleider & Bloggen

Hi there, ik zit nu 3 weken in Spanje voor mijn werk als reisleider en ik moet eerlijk zeggen dat ik echt bijna geen tijd heb voor mijn blog. Ik had gehoopt en verwacht dat ik toch wel elke week een post kon plaatsen, maar het is vandaag 10 dagen terug dat jullie de laatste blogpost hebben gezien, dus het is helaas niet gelukt! Vandaag praat ik jullie een beetje bij :)

Op dit moment is mijn zusje in Nederland wel bezig met een review voor jullie en over twee weken maakt zij nog een artikel voor xSunkissed. Ik vind het werk hier wel heel erg leuk, de omgeving is prachtig en het is ook nog lekker weer, maar toch mis ik het werken aan mijn blog en het bezig zijn met de producten heel erg!

Toevallig heb ik net een pot haarmasker gekocht, dus die kan ik reviewen? Voor als jullie op vakantie haar crisis hebben hahaha.

Banoyoles xSunkissed

Afgelopen donderdag was ik mee op de excursie Costa Brava Special, dat is een tour die het binnenland in gaat. We bezochten het meer van Banyoles, waar de waterspelen van de Olympische Spelen gehouden werden. Het water was echt kraakhelder, net kraanwater. Daar hebben we lekker aan het meer ontbeten en zijn we naar Besalu gegaan. Dit is een dorp wat in tact is gebleven na de middeleeuwen, hier zijn ook veel films opgenomen die in die periode afspelen. De loopbrug is de mooiste/beste die er nog is uit die tijd!

Besalu xSunkissed

Nadia Besalu xSunkissed

Het was echt super lekker weer die dag, dus dat maakt alles extra leuk. Langs Besalu stroomt een watertje met stenen erin, met mijn collega’s zijn we daar van steen naar steen gehopst. Tot slot gingen we naar Girona waar we nog even konden winkelen en ijsjes eten.

Op vrijdag had ik ook weer een excursie die ik ging begeleiden, namelijk Barcelona Camp Nou tour. Dit is het Barcelona stadion. Voor mij ook de eerste keer dat ik er kwam, maar ik vond het leuk om te zien. Het is ook echt enorm! Na de tour kregen de gasten 3 uur vrije tijd in Barcelona en sloten we de avond af bij de fonteinshow bij het Nationaal Paleis, waar in in mijn vorige post over Spanje al over vertelde. Een lange dag, maar heel gezellig. Er was een goede sfeer en het was een leuke groep.

Camp nou xSunkissed

Ondertussen heb ik ook al veel leuke gasten in de hotels waar ik werk, dat maakt het nog leuker!

Ik ga eens opzoek naar wat dingen die jullie ook in Nederland kunnen kopen om te reviewen en wat ideeën opdoen die ik vanuit hier kan doen!

Op Instagram kunnen jullie mijn foto’s natuurlijk volgen en in de categorie Mijn Buitenland Avontuur vind je meer artikelen vanuit Spanje!

Hopelijk tot snel!

Reacties (5)

 1. Jennifer

  Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt!
  Jennifer recently posted…Foto op hout via Webprint

 2. Cynthiiaa

  Wat leuk dat je je zusje hebt ingeschakeld! Ik ben benieuwd naar haar artikel ook! :) Zo te horen heb je het wel naar je zin, dat is amazing dame. :) Ik hoop dat je vaker gaat bloggen, ben zo benieuwd naar je room, maar ook wat je daar dagelijks doet, hoe je werk in zijn werking gaat en al die fun stuff! Geniet ervan dame! <3
  Cynthiiaa recently posted…FOTD: Uitgaan met de zeemeermin!

 3. Talitha

  Klinkt leuk daar in Spanje! Super gaaf dat je daar werkt! Jammer van je blog inderdaad, maar geniet van je tijd daar!
  Talitha recently posted…Omdat gratis nooit verkeerd is #student

 4. Mariëlle

  Het lijkt mij ook moeilijk combineren, maar dat geeft niet toch? Tip: als je een Primor tegenkomt (o.a. in winkelcentrum Maremagnum in Barcelona) ga daar zeker even kijken/shoppen :)
  Mariëlle recently posted…Beautyglossparty 2015 18+

  1. Nadia

   Ik zal je tip onthouden, ben er volgende week denk ik weer!
   Nadia recently posted…Reisleider & Bloggen

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge