Replay Jeans Original

Na Jeans Spirit komt Replay nu met Jeans Original. Ik heb het niet over spijkerbroeken, maar over geuren. I know. Verwarrend.

Er zijn maar weinig dingen zo begerenswaardig als een lievelingsspijkerbroek.
Die weerspiegelt namelijk precies wie je bent en heeft iets heel sensueels: hij zit als gegoten en vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Die spijkerbroek staat voor puur vakmanschap en voor de kleine details die net het verschil maken tussen iets leuks en iets geweldigs.
Bovenal straalt hij uit: deze vrouw weet wat ze wil en zit lekker in haar vel.
Dit is precies het gevoel van de nieuwe REPLAY geuren voor hem en haar: REPLAY Jeans Original. De REPLAY Jeans Original geuren, verkrijgbaar vanaf juli 2012, zijn na de hitgeuren REPLAY Jeans Spirit van vorig jaar de nieuwste aanvulling op het succesvolle REPLAY Jeans geurenassortiment. Deze zomer leg je de nadruk op de sensualiteit die in de beste denim schuilt.
Waarom de naam Original? Omdat je, om original te zijn, helemaal jezelf moet zijn. En wat is er nu aantrekkelijker dan jezelf zijn?

Beide REPLAY Jeans Original geuren bevatten klassieke elementen als rozen en fresia voor vrouwen en bergamot en koriander voor mannen, aangevuld met frisse en spannende nieuwe elementen als framboos en peer voor vrouwen en munt en artemisia voor mannen.

Ik heb alleen de vrouwengeur en deze ruikt inderdaad fris zoet. Ik vind het eigenlijk meer een lente/zomer geur dan een herfst/winter. De geur geeft je een beetje het gevoel dat je net gedoucht hebt. Zelf vind ik het een lekkere geur voor overdag, ik denk dat hij voor de avond toch wat te licht is.

Topnoten: peer en mandarijn met basilicumblaadjes
Hartnoten: roos, lelietje-van-dalen en fresia
Basisnoten: warm, uitnodigend cederhout, sensuele muskusnoten en framboos

De nieuwe flacons lijken sprekend op de vorige. Het enige verschil is de kleur dop en op de nieuwe flacons zit een opdruk die lijkt op een oud etiket.

REPLAY Jeans Original For Her:
Eau de Toilette 20 ml €16,99
Eau de Toilette 40 ml €24,99
Body Lotion 150 ml €9,95

REPLAY Jeans Original For Him:

Eau de Toilette 30 ml €16,99
Eau de Toilette 50 ml €24,99
After Shave 50 ml €21,99

Replay Jeans Original is al verkrijgbaar.

Reacties (7)

 1. Anonymous

  Great article. Thank you to tell us more useful information. I am looking forward to reading more of your articles in the future.

 2. Sam

  Ik heb die, vind hem erg lekker

 3. pretty beauty land

  ik ben nooit zo’n fan van replay geuren helaas..

 4. Anouk

  Ik vind die flesjes heel saai, maar Replay heeft wel altijd lekkere geuren. Als je alles strak en rechtheb zijn deze flesjes wel mooi, maar ik hou van kleur en glitter dus dan vind ik de flessen te saai.

 5. Anonymous

  De verpakking is zowat hetzelfde, niet slim. Je kan zo de verkeerde pakken,,

 6. noelle

  Ik heb die ronde van replay nog steeds #

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge