Report – C&A event Denim on the Move

Dinsdag was ik uitgenodigd om naar de Amsterdamse hotspot Roest te komen voor het ‘Denim on the Move’ event van C&A. Het vorige event – Rooftop party in Rotterdam – vond ik erg leuk, dus ik was weer erg benieuwd deze keer!
Ik heb foto’s en een vlog voor jullie gemaakt, dus kijk snel mee!Bij binnenkomst werd ik verwelkomd met een hapje en een drankje. Ook moest ik even poseren voor een polaroid fotootje.

Rechts zag ik twee tafels staan waar je een denim blouse kon customizen. Dit heb ik ook gedaan en het DIY artikel daarover komt later online. Hier een aantal foto’s voor een impressie.

De blouse die je kon customizen in verschillende maten.

Voorbeelden voor het customizen van een blouse.

De show werd gepresenteerd door Liza Sips, tijdens de show lieten dansende, computerende en basketballende modellen zien dat er voor elke dag van de week een passend denim item is. Zo hadden ze Laidback Sunday, Manic Monday, Trendy Tuesday, Winning Wednesday, Throwback Thursday, Casual Friday en Sparkling Saturday. Er zaten echt leuke items bij, ik zag een denimjurkje voorbij komen, een spijkerjasje met zwarte kant op de schouders, een stoere jas en natuurlijk verschillende soorten blousejes en broeken. Ik verwachtte stiekem nog een tuinbroek te zien, maar die heb ik niet gespot.
Vlog!

Goodiebag unboxing filmpje!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge