Report – Fashionlist en Modelconvention

Afgelopen dagen was er weer de Huishoudbeurs, deze keer was dat samen met The Fashionlist en The Modelconvention. Ik ga er niet te veel op in wat het was, dat kun je in dit artikel teruglezen.

Ik was er zaterdags heen samen met een collegaatje van mijn stage, we hadden om 12 uur afgesproken. Ik had de fashionlist zelf wat groter verwacht en volgens mijn collega was het vorig jaar ook veel groter. Ik ben er zelf nooit eerder geweest dus dat weet ik niet.

Ik vond dat de kraampjes wel oke waren, maar er was eigenlijk niks waar ik heel blij van werd.
Na een broodje kroket zijn we gaan kijken bij de Modelconvention, dat vond ik eigenlijk een stuk leuker.

Ze hadden een kleine catwalk met daar omheen tafels waar de modellenscouts aan zaten. In totaal waren er wel 401 meiden en jongens die model wilde worden.
Je zag echt verschil tussen deze wannabe modellen, de 1 liep zelfverzekerd en nam de tijd voor een pose, de ander liep wat moeilijk snel heen en weer.

Later was er een ronde dat ze met 2 foto’s in de hand langs de scouts liepen en daarna was het tijd voor de callbacks. Ik heb de callbacks niet gezien, ik was toen al naar huis.
Ik vond wel dat het leuk gedaan werd door Mariana Verkerk en Mauritz Briƫt, die ieder model aankondigde bij naam en nummer en af en toe zorgde voor wat entertainment.

Ben benieuwd of we nog ergens 1 van de wannabe modelletjes tegen komen!

Reacties (3)

  1. Mariel

    Ziet er leuk uit! Wie weet zie je ooit nog eens een model die je daar spotte haha!

  2. beautyforgirls

    Het ziet er wel heel leuk uit.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge