Report – Kult & Ace PR event

Donderdag was ik in Amsterdam voor het event bij Kult&Ace. Vandaag even een kort artikel, later zullen jullie meer lezen over een aantal dingen. Ik heb er ook een filmpje gemaakt, dus kijk even mee!
Kult&Ace zit in een mooi, klein pandje in Amsterdam. Toen ik binnen kwam werd ik meteen gezellig ontvangen! Ik kreeg een rondleiding langs alle merken om zo een goede indruk te krijgen. Een paar dingen sprongen er echt uit voor mij. Bohemian Club is een merk waar ik wel van gehoord had, maar niet echt een beeld bij had. Nou, de shirts die ik daar zag vond ik toch zo leuk! Het is redelijk unisex, alleen waren de vrouwen versies van een dunnere stof dan de mannenversie. En het verschilde bij de mouwen van lengte.


Leuk he? Ik zie mezelf er wel mee lopen, tshirt leuk in combi met een zwarte wax broek en een blazertje. Maar de trui vind ik ook echt leuk.

PUMA is ook 1 van hun merken. Ze hebben er erg veel schoenen van, maar ook de kleding.

T-Shirts met verschillende kleuren panterprint voor de mensen die dat durven. Anders wat rustiger en minder opvallend; streepjes of een egaal shirt. De egale shirts hadden wel een leuk naadpatroon bij de hals.


Lekker kleurtje he! Deze schoen vind ik zelf ook wel wat.


Dit is iets waarvan je echt moet houden, en ik weet ook zeker dat er mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden. Het is niks voor mij, maar het succes dat ze hebben met deze truien bewijst dat er mensen anders over denken! En het galaxy printje is momenteel best wel populair.


Er was voor alles gezorgd, mooie producten, maar ook wat te snoepen!

Later zal ik jullie nog wat andere dingen vertellen die ik heb van Kult&Ace, maar daar moet ik zelf eerst wat meer van weten! Ik hoop dat jullie nu een beetje een indruk hebben gekregen. Bedankt meiden van Kult&Ace!

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube. Als je Instagram hebt, kun je mij volgen onder de naam NadiaaRB.

Reacties (3)

  1. Nadiaa

    Extra leuk met een filmpje!

  2. True

    Ziet er goed uit Nad! x

  3. Kim

    Die ttrui met die driehoek en dat meisje is zo tof!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge