Report – Monique Collignon @AIFW

Zondag was het de laatste dag van de Amsterdam Fashion Week, en dat was ook de enige dag dat ik naar een show ging. Ik was aanwezig bij de show van Monique Collignon, ik heb haar al 2x eerder gezien dus ik was weer erg benieuwd naar wat zij nu weer te showen had!

Bij de show was de frontrow weer flink gevuld door BN’ers, dus voor de show begon kon ik mooi BN’ers spotten.

De collectie bestond uit lieve kleding. Mooie jurkjes in nude kleurtjes, lichte stoffen, doorschijnende shirtjes en glanzende broeken. Het was helemaal mijn stijl dus ik kon echt genieten van de show.

MCollignon liet, in tegenstelling tot sommige andere shows, een zomer collectie zien.

Een aantal van de modellen had tattoo’s met het logo of de initialen van MCollignon, een beetje zoals Chanel dat een tijd terug had.
Ik heb het weer geprobeerd om met mijn eigen camera goeie foto’s te maken, maar het is daar met mijn cameraatje zo lastig! Dus op de header foto na, zijn de foto’s van Team Peter Stigter.

Ik vond het weer een mooie show! Ik hoorde dat ik ook nog op tv was geweest, maar dat heb ik helaas zelf gemist.

Reacties (1)

  1. beautyforgirls

    Wat een mooie show.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge