Report – The Big U

Vorige week was ik aanwezig bij The Big U, dat is een 2-jarig event van een PR bureau waar ik mee samenwerk. Het was er echt super leuk, dus daarom geef ik jullie graag een impressie.

Ik had afgesproken om samen met Lotte en Joyce te gaan, goede keuze want het was erg gezellig met deze meiden!

In de grote showroom van het PR Bureau konden we alle merken bekijken en bij sommige merken konden we zelf iets doen, er waren verschillende dingen maar ik heb niet alles gedaan.

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal, dit is helemaal gratis.

Omdat Pepe Jeans dit jaar alweer 40 jaar bestaat konden we met accessoires van dit merk in de photobooth, heel leuk. – congratulationss! –

De petjes en mijn muts zijn van Pepe Jeans. De pet van Joyce (vooraan) kost €30,-, de pet van Lotte (rechts achter) kost €35,- en de prijs van mijn muts weet ik helaas niet.

Ook Calvin Klein gaf ons een paar photobooth momentjes samen met hun nieuwe sieraden. Ik koos voor een ketting die je echt op zoveel manieren kunt gebruiken, om je heup, als armband en natuurlijk als ketting. De ketting was flexibel waardoor je er ook knopen en dergelijke in kon leggen voor de afwisseling. Een ketting voor elke outfit dus!

Verder kreeg ik een uitleg over de Slowjuicer en proefde ik alle smaakjes van Frecious Green Shakes. In 1 flesje zitten alle gezonde stoffen uit 1 kg groente! Super healthy dus én ook nog lekker.

De muziek liefhebbers zullen het merk Sennheiser wel kennen, ik kende het niet zo goed, maar ik kan jullie vertellen dat het echt een goed merk is! Bij de ‘stand’ van Sennheiser konden we muziek bingo doen en hoe cool; ik won! Dus nu heb ik een blauwe Sennheiser Momentum on ear in mijn bezit. Hij zit echt geweldig lekker en het geluid, waaaauw! Hij kost even wat, maar het is echt een aanrader als je van muziek houdt.

En als laatste heb ik mijn eigen, gepersonaliseerde Uggs gekregen. In het filmpje zie je dit ook voorbij komen, maar dit zijn niet mijn Uggs. Ik heb gekozen voor de lichtste variant omdat dat ongeveer dezelfde kleur is als mijn jas.

Ik heb gekozen om alleen de letter van mijn eerste naam te gebruiken, anders vond ik het een beetje een volle boel worden.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze impressie te zien.

‘Till next time xoxo

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. Nadiaa

  Dank jullie wel meiden, het was inderdaad gezellig!

 2. beautyforgirls

  Wat leuk en gezellig!
  Liefs, xxx

 3. Littlefashiolista

  wat een leuk filmpje! Ziet er ook gezellig uit (:

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge