Report + Vlog Hema persdag

Donderdag was ik naar de persdag van Hema. Hier stond de nieuwe najaars- en wintercollectie voor ons uitgestald. Ik vond het vorige event van Hema echt super leuk, dus was nu ook weer benieuwd. Ik heb ook een vlogje voor jullie gemaakt, dus kijk snel verder!


Hier is mijn vlog:

Nu heb ik ook nog een foto impressie voor jullie =)

De Return to Sender producten. Return to Sender vertelt het verhaal achter elk product. Over de makers, de productietechnieken en de eeuwenoude symboliek die er soms achter schuilgaat. Daarnaast gaan ze op zoek naar de verhalen van de kopers, wat don zij met hun Return to Sender product? Ze zoeken naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld.

Allemaal bakspullen voor de leukste taartjes en cupcakes!

Schoolspullen of kantoorartikelen, net waar jij het voor gaat gebruiken! Ik vind dat soort spullen altijd erg leuk en ik heb dan ook veel notitieboekjes die ik ook bijna allemaal wel gebruik. Leuk!

Canvas tassen hebben wij hier thuis heel veel. Handig voor boodschappen, maar ook voor het strand. Zeker met deze leuke opdrukjes zijn ze helemaal hip. ‘Actually, i love hearts’ op een tas met sterretjes, geniaal. Ik vind het leuk!

Make-uppppp, beautyspullies! Yeah. Okee, ik heb een aantal mooie producten gezien waar ik erg benieuwd naar ben. Hema komt ook met een nieuwe collectie; London Chic. Deze is vanaf 29 juli verkrijgbaar

Er was ook een workshop stempels maken, dit was super easy en ik zal daar nog een How-to artikel van maken.

Ik heb ook een goodiebag gekregen, dus jullie kunnen nog reviews verwachten.

Thanks to the Hema-ladies, het was leuk en goed georganiseerd!

Reacties (6)

 1. Anonymous

  Leuk! Maak je niet alleen reviews van de make-up maar ook van de koptelefoon? :)

 2. Petra

  Was leuk he? Leuke blog heb jij er ook over geschreven en mooi filmpje. Geeft een goed beeld zo.

 3. Anonymous

  Ja het was erg leuk!

 4. Nienke

  Wat gaaf! Ziet er heel leuk uit :)

  Liefs

 5. Maxime

  Leuk! Jammer dat ik er niet bij kon zijn

  XO

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge