Review – 03 Barefoot trough the moss

In de nieuwe Essence lijn NATvenTURista zitten vooral natuurlijke kleuren, 1 hiervan is Barefoot trough the moss. Het is een mosgroene kleur met zilvere glans erdoor. Het is wel een kleur die bij je moet passen, deze kleur vind ik persoonlijk niet bij mij passen, maar het is wel 1 van de kleurtjes van aankomende herfst.

Ik vond dat de lak een beetje stug lakte, jammer, want van Essence ben ik kwalitatief goeie lakjes gewend. Je kunt deze lak voor het beste effect 2 tot 3x lakken, laat de laagjes wel per stuk goed drogen, anders word het streperig.

Verkrijgbaar in 4 kleurtjes 01 you’re my dragonfly, sugar!, 02 mother earth is watching you, 03 barefoot through the moss en 04 chirp, chirp!
Again, we loooove the names!

Is dit lakje iets voor jou? Vanaf september te koop in de Kruidvat en dit lakje zal €1,79 kosten.

Reacties (2)

  1. Evelien

    Het zijn ook niet zo mijn kleuren.

  2. Bibiane

    Ik ben best wel teleurgesteld door de lakjes uit deze LE :s heb er dan ook maar 2 gekocht. Maar vind ze niet zo geweldig

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge