Review – 28 Neutral palet

Ik maak mezelf graag op met bruintinten, omdat ik hiervoor nog steeds niet het goeie palet voor had gevonden gokte ik dit keer op het 28 Neutral palet. Voorheen gebruikte ik gewoon mijn 88 palettes uit mijn visagie koffer, maar dat vond ik niet zo handig.
Na wat zoeken naar swatches denk ik dat ik nu hét perfecte palet voor mijn daily make-up heb gevonden.

Een groot pluspunt aan dit palet vind ik de grote van de pans, ze zijn namelijk een tikkie groter dan euromunten. Dit betekend dat je dus heel lang kunt doen met een kleur, altijd fijn.

In het palette zitten zowel matte als shimmery kleuren, precies wat ik zocht. Ook is er een goeie balans tussen lichte en donkere kleuren. Ik vind alleen de paarse kleur misplaatst in dit palet. Ik zie daar echt de logica niet van en ik zal deze kleur ook nooit gebruiken.

Je kunt met dit palet ook verschillende kanten op, als je veel linkse kleuren gebruikt en weinig rechtse heb je zonder moeite een lichte look, gebruik je meer rechtse kleuren kun je ook gemakkelijk een heavy avond look maken.

Dit palet is een heel klein beetje kleiner als de 88 palette. De buitenkant van de verpakking is net zo vervelend als de 88 palette’s, je ziet namelijk onwijs snel vingerafdrukken, die je er niet af kan poetsen. Een dingetje waar ik me echt aan kan irriteren, maargoed.. je kunt niet alles hebben.


^de onderste is de 88 palette.

De pigmentatie is eigenlijk bij bijna alle kleuren super, alleen een paar lichte kleuren moet je wat meer product pakken voor een goeie kleur.

Ik heb gewoon willekeurig wat kleurtjes geswatcht, alle kleurtjes zijn 1x geveegd, dus je ziet hoe goed!

Binnenkort zal ik wel een look plaatsen met dit palette.

Reacties (3)

  1. Helen

    Wel goeie pigmentatie zeg, dat vind ik echt super belangrijk!

  2. Safira

    Ik heb dat palet ook, maar heb nu Naked van UD en die gebruikk ik nu

  3. Anonymous

    Ja paars is dom erin.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge