Review – Avril Lavigne Wild Rose

Je hebt luchtjes die lekker zijn en luchtjes die lékker zijn, dit is er zeker 1 van de laatste groep. Avril Lavigne’s 3de en nieuwste luchtje ‘Wild Rose’ behoort nu al tot 1 van mijn favorieten.

Ik ben zelf gek op lekkere parfum, dus met deze ben ik ook heel blij. Het is een luchtje die opzich niet seizoensgebonden is terwijl je met sommige luchtjes echt een zomergeur in handen hebt.
Avril wil met dit luchtje dat meiden hun ‘wilde’ kant kunnen laten zien en niet bang zijn om zichzelf te zijn. Ze noemt haar geurtje zelf erg stoer en speels.

De geur

Wild Rose is een sprankelende mix van zomers geel fruit, vochtige bloemen en zoete houtnoten die een frisse, vrouwelijke spirit uitdragen.

De geur opent met de energie van sprankelende mandarijn, grapefruit en rode pruim.
Na de opening komt het stralende boeket van het hart naar voren, dat bestaat uit frangipani-bloemen, dromerige blauwe orchideeën en oranjebloesem.
De basis van het parfum wordt gevormd door een muskusachtige ondertoon van sandelhout, die wordt aangevuld met een heerlijk akkoord van crème brûlée, wat de geur zijn ondeugende zoete aantrekkingskracht geeft.

De verpakking van het luchtje vind ik erg mooi, de dop is een roze roos, maar het slangetje van de spray lijkt de zwarte steel te zijn. Zo word stoer en lief weer met elkaar gecombineerd. De flacon is roze met witte ‘frost’ accenten en hoekig gevormd. Onder de dop zit een ringetje die je eraf kunt halen en als sieraad kunt dragen.
Zelf vind ik de ring niks als sieraad omdat er prikkeldraad op staat afgebeeld, dus bij mij blijft deze lekker onder de dop zitten.
En voordat ik het vergeet, je blijft hem echt uuuuuren ruiken zonder dat hij vervliegt. +1 voor Wild Rose.

Eau de Parfum, 15ml 17,-
Eau de Parfum, 30 ml 25,-
Eau de Parfum, 50 ml 35,-
Shower Gel, 150 ml 9.95
Body Lotion, 150 ml 9.95
Deodorant Spray, 150 ml 9.95

Als ik hem op heb zit ik echt de hele tijd aan mijn polsen te ruiken, ik vind hem zoo lekker!
Wild Rose is vanaf 15 augustus verkrijgbaar.

Reacties (4)

 1. Elien

  lijkt me een erg leuke parfum!
  ik heb ‘m al in de winkel gezien!

 2. Sofie

  mooi flesje

 3. chantal

  Ik heb beide AL luchtjes, deze ga ik ook kopen!!

 4. Rinah

  Ben benieuwd hiernaar, de omschrijving van de geur maakt mijn erg nieuwsgierig ook!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge