Review – Catrice Lipstain

Een lipstain, het bestaat al langer, een lippenstift in de letterlijke vorm van het woord. Zelf had ik dit nog nooit uitgeprobeerd, van de week heb ik er 1 ontvangen en het verbaasd me eigenlijk hoe goed dit werkt.


Van te voren dacht ik dat dit moeilijker netjes op te brengen zou zijn dan een lippenstift, ik was bang dat je snel een pipo-mondje zou maken als je niet goed ‘binnen de lijntjes’ zou tekenen.
Echter viel dat reuze mee, je kunt natuurlijk de kleine puntjes ook mooi corrigeren.
Ik begon gewoon als net zoals je met een lippotlood doet, eerst de buitenrandjes van mijn lippen tekenen, dat is het lastigste deel. Het inkleuren is natuurlijk zo gedaan, als je meerdere keren over een deel van je lippen gaat wordt de kleur wat intenser.

Je voelt het product helemaal niet zitten op je lippen, je krijgt er ook geen droog of plakkerig gevoel van, echt niks. Nog een groot voordeel, als het er eenmaal opzit, gaat het er ook niet meer af. Geen lippenstift afdrukken op je glas en geen vriendje met roze lippen na een kus. +1 +1 +1!

Het product zelf geeft geen glans, de kleur komt gewoon net als je eigen lippen over, mocht je toch liever een glossy smile hebben, dan kun je er gewoon lipgloss overheen smeren.

Ik heb kleur Meet Mrs. Rosevelt een rood/roze tint, ik vind hem erg mooi en heb er al meerdere complimentjes over gehad.

Mond met niks.


Met de lipstain, een huge verschil!

Ik vind het een fijn product, het blijft echt uren perfect zitten, en oja, het ruikt ook nog eens erg lekker.

Deze lipstain zal in 5 kleuren uitkomen; Holly Wood, Rose Wood Avenue, Don’t Call me Princess, Red & the City en dan de mijne, Meet Mrs. Rosevelt.

De collectie is vanaf september verkrijgbaar in de Kruidvat filialen en de lipstain zal €3,99 kosten.

Reacties (1)

  1. Rinah

    Klinkt als een fijne lipstain. Ben benieuwd naar de geur al.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge