Review – Decubal masker

Met deze weersomstandigheden heeft je huid het zwaar te verduren. Vooral je gezicht, aangezien die onbeschermd is. Je handen stop je in handschoenen en de rest zit ook onder dikke lagen kleding verstopt, maar je gezicht staat altijd bloot tegen de ijzige wind en de kou. Decubal heeft een gezichtsmasker wat de huid weer een flinke oppepper geeft! Ik wilde dit natuurlijk eerst zelf testen dus dat heb ik gedaan.

Decubal heeft een hele lijn voor huidverzorging en dit masker behoort daar ook toe.
Het masker zit in een tube wat ik erg fijn vind. Persoonlijk heb ik een hekel aan die zakjes die je dus eigenlijk in 1x moet gebruiken omdat het anders niet meer hygiënisch is. Uit een tube kun je gewoon de dosis pakken die je nodig hebt, zo verspil je dus ook niks + je gaat niet met ‘vieze’ handen in je product dat je niet gebruikt.

Het masker wat ik heb getest is een heel lekker maskertje. Het is ontwikkeld op basis van witte klei en bestaat uit 6% huideigen lipiden(vetten). Witte klei zuivert en voedt de huid, het zorgt ook voor een elastische en veerkrachtige huid. Om de conditie van de huid weer op te krikken zit er jojoba olie, sheabutter en kokosvet in, deze ingrediënten maken de huid ook weer lekker soepel. Er zitten ook geen parfumstoffen en parabenen in dit masker, dus erg kleine kans op allergie.

Het masker word trouwens niet hard op je gezicht, dit zorgt dat het de hele tijd hydrateert zolang het op je huid zit.

Mijn huid was echt ongelovelijk zacht toen ik het maskertje had geprobeerd, hier werd ik dus heel blij van.

Decubal kun je kopen bij oa. de DA en een tube van 50ml kost €9,99.

Reacties (2)

  1. beautyforgirls

    wat heerlijk, klikt goed. Ik hou ervan als mijn huid na zo’n masker heerlijk zacht aanvoelt.
    Liefs, xxx

  2. Elke

    Klinkt heel erg goed!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge