Review – Essence get BIG lashes


Essence komt met 3 nieuwe mascara’s, de “Get BIG! volume boost mascara”, “Get BIG! volume and curl mascara” en de “Get BIG !volume boost mascara waterproof”.
Die laatste heb ik voor jullie getest, 2 beloftes, dus die wil ik natuurlijk checken.

Wat meteen opvalt aan de mascara is dat er echt een BIG borsteltje aan zit, ik heb zelf altijd een dun mascara borsteltje, dus hier moest ik even aan wennen.
Toch heeft na het gebruik van deze mascara het dunne borsteltje nog steeds mijn voorkeur, met dit dikke borsteltje kun je lastiger de kleine haartje in de hoekjes pakken. Toch vond ik het niet heel vervelend.

Oog zonder mascara;

Oog met 1 laagje mascara;

Oog met een paar laagjes mascara;

Zoals je ziet, een hoop verschil! Je kunt je wimpers dus zeker BIG maken met deze mascara. Een andere belofte van deze mascara is dat hij waterproof is, daar wilde ik ook bewijs van zien; ik ben onder de douche gestapt. Na een kwartiertje douchen checkte in het resultaat in de spiegel en ik kan je zeggen dat de mascara ook voor deze test geslaagd is!

Deze mascara is vanaf februari te koop bij de Kruidvat en kost maar €2,49!

Reacties (2)

  1. beautyforgirls

    Inderdaad wel een groot verschil.
    Liefs, xxx

  2. Anonymous

    Die ga ik kopen, ben al lange tijd opzoek naar goedkope waterproef!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge