Review Fresh Mints Cosmetics

Frisse en handgemaakte cosmetica voor bad & douche, dat is wat Fresh Mint Cosmetics verkoopt. De webshop staat vol met mooie, gekleurde en lekker ruikende producten met verzorgende ingrediënten.

Nadat ik leuk contact had gehad met Jessica, de eigenaresse van de webshop, kreeg ik de vraag wat ik leuk zou vinden om te reviewen. Oeps… dat is een moeilijke keuze, zoveel leuke dingetjes om uit te kiezen!
Uiteindelijk heb ik alles nog eens stuk voor stuk bekeken en een lijstje gemaakt, Jessica kon dan kiezen wat ze mij op zou sturen.

Ik kreeg van de week de Fresh Solid Shampoo binnen, een blok zeep om je haar mee te wassen. Deze wou ik graag proberen, want ik had nog nooit mijn haar gewassen met een blok zeep.
Door de verpakking heen rook de zeep al lekker, maar toen ik er vanochtend mee onder de douche stapte werd de geur door de hele badkamer verspreid. Een geur van lavendel en rozemarijn, het rook echt super lekker. Als je wel eens in een stoombad bent geweest herken je die geur wel, daar ruikt hij een beetje naar.

Je maakt je haren eerst nat, net zoals bij gewone zeep, dan pak je het zeepblok en wrijf je die over je haren totdat je genoeg schuim hebt om je haar te wassen.
ik heb lang haar, maar ik hoefde niet zoveel te wrijven, en het schuimt gigantisch.

Het viel mij wel op, dat toen ik het weer uitspoelde, mijn haar wat ruw voelde. Van shampoo uit een fles ben ik gewend dat mijn haar heerlijk glad aanvoelt, dus vond dit wat minder, maar toen mijn haar gedroogd was, voelde het wel lekker zacht aan.
Mijn haar bleef heerlijk lekker ruiken naar lavendel en rozemarijn!

Je doet heel lang met zo een zeepblok, de blokken zijn 100 gram, maar je hebt zo weinig nodig om je haar te wassen, dat je er heel lang mee kan doen.
Mits je de zeep goed ‘verzorgd’, dat betekend dat je hem na gebruik op een zeeprekje moet leggen, anders trek hij vocht aan en word hij zacht.
Het zou wel handig zijn als er een gaatje inzat met een touw erdoor, zodat je wat meer grip hebt, zo een blok is namelijk hardstikke glibberig.


De shampoo is verkrijgbaar in verschillende geuren voor verschillende haartypes, ik had de paarse, Dry & Damaged. Mijn haar is door het winterse weer wat droger en ik gebruik regelmatig de stijltang, die beschadigd je haar.

Ik ben echt heel tevreden over de zeep en ga hem gebruiken totdat hij helemaal op is, en ik raad hem jullie ook aan. Als is het alleen maar omdat de geur zo lekker is, het werkt gewoon ontspannend haha. Ook leuk als kadootje natuurlijk!

Een blok van 100 gram kost €4,95 en is te bestellen bij Fresh Mints Cosmetics

Fresh Mint heeft ook leuke en betaalbare cosmetica in het assortiment!

– Dit product heb ik gekregen van Fresh Mints Cosmetics, dit heeft mij niet beïnvloed in mijn mening over het product –

Reacties (6)

 1. Anonymous

  Hello, i think that i saw yοu viѕited mу wеbsitе sо і сame to “return the faѵoг”.
  I am attemρting to finԁ things to improνe mу site!
  Ӏ ѕupposе its ok to use a few of your ideas!
  !

  My blоg post – juicing recipes for cancer

 2. Anonymous

  A fascinating discussion is definitely worth comment.
  I do believe that you ought to publish more on this subject matter, it may not
  be a taboo subject but typically people do not talk about these topics.
  To the next! Kind regards!!

  My web-site: http://insomniastrikes.blogspot.com/2011/12/guest-post-by-shreya-happiness.html

 3. Anonymous

  This article is actually a nice one it assists new internet visitors,
  who are wishing in favor of blogging.

  Feel free to visit my website klub.pies.pl

 4. Maya

  echt leuk dat je al die spulletjes krijgt!

 5. PowerFlower-x

  Leuk dat je die hebt gekregen,
  en appart zo´n blok om je haren te wassen ;p
  heb ik zelf ook nog nooit gebruikt,
  klinkt wel erg aanradend :)
  comment/follow back?(a)

  xox

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge