Review – Jane Iredale starters-kit

Kennen jullie het merk Jane Iredale al? Ik kende het nog niet, maar ik ben uitgebreid geïnformeerd door een hele enthousiaste vertegenwoordiger. Dus nu ga ik jullie vertellen over dit mooie merk.


Jane Iredale is 1 van de eerste merken die besloot om cosmetica te maken met uitsluitend natuurlijk ingrediënten. In de make-up zitten alleen mineralen, dus is heel goed voor de huid. Het zorgt dat de huid nog kan ademen en niet verstopt raakt door ingrediënten als talk, hierdoor blijft de huid heel gezond. Deze make-up kan dus goed gebruikt worden door mensen met allergieën. Jane Iredale wordt niet getest op dieren. (Pluspunt!)

Oke, dat was een kleine introductie van het merk. Ik heb de starterskit en ik was daar natuurlijk wel benieuwd naar.

De starters-kit is een soort beautycase, je kunt de deksel open maken, en nog een laatje. In de starterskit zitten 3 kwasten; concealer, blush en een basis kwast. Er zit een lippenstiftje in, een getinte dagcreme met 15spf, een blusher, 2 kleuren concealer en 2 kleuren pressed mineral powder. In de deksel zit zelfs een spiegel!


De swatches zijn allemaal in 1x gemaakt, zoals je ziet geeft het goed pigment af, dit komt volgens de dame waar in mee gepraat hebt doordat er geen talk in zit.

Van links naar rechts zijn het de Pressed mineral powders, dan de blush, de lippenstift, de getinte dagcreme en tot slot de 2 concealers.
Je hebt deze kit in 6 kleurenversies. Ik heb zelf de Golden, deze past perfect bij mijn lichte huid. Je hebt ze ook voor de donkere huid.

Met dit pakketje kun je een mooie naturelle look maken, ik zou zelf nog wel mascara aan dit pakketje toevoegen, maar verder is hij van alles voorzien voor een mooie look. Hieronder staat een filmpje van Jane Iredale waarin ze deze starters-kit gebruiken.

De starters-kit is verkrijgbaar bij schoonheidspecialisten en salons en kost €79,-.

Reacties (2)

  1. beautyforgirls

    Wat een fijne setje.
    Liefs, xxx

  2. Elke

    Ziet er heel erg goed uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge