Review Krulset + WINACTIE!

Mijn haar krult wel van zichzelf, maar ik word niet wakker met een prachtige bos krullen en soms is dat wel wat je wilt.
Er zijn verschillende manieren om toch een stel krullen in je lokken te toveren, vandaag review ik een krulset voor jullie!


Ik heb de WIK Beauty Curls Travel set, een compact setje met 10 rollers in 2 maten.
De box is qua formaat perfect om mee op reis te nemen – vandaar het Travel -, maar ook makkelijk op de bergen in je badkamer kastje! De set heeft een leuke, retro look. De rollers zijn licht groen en oud roze. I like!

Aan de zijkant zit een laatje met de clips en aan onderkant zit een vakje waar de stekker in zit opgerold. Van te voren moet je even controleren dat alle rollers er goed inzitten, anders verwarmen ze niet optimaal. Je moet ook het laatje met de clips eruit halen. Daarna doe je de stekker in het stopcontact en gaat er een oranje lampje branden, zodra de rollers warm genoeg zijn wordt dit lampje geel. Zelf zag ik dit verschil echt amper, dus kijk even goed naar de kleur als je hem aanzet.

De clips zijn gemarkeerd in dezelfde kleur als de rollers, zo weet je welke clip je moet gebruiken. Er zijn 4 grote rollers en 6 kleinere. Om de rollers zit een zacht laagje die je haar beschermt.

De eerste keer stonk het wel erg naar ‘nieuw’, maar dat verminderd wel. Je blijft het wel ruiken, maar je ruikt warme styling apparaten eigenlijk altijd wel.

De eerste ervaring met de krullers was niet zo geweldig, de clipjes schoten er gewoon uit terwijl ik de andere aan het inzetten was. Uiteindelijk heb ik er haarklemmen opgezet en dat werkte prima!
Hier het resultaat:

En voor wie mij op Instagram – NadiaaRB – volgt heeft deze foto al gezien;


Wat moet je doen voor deze winactie?

Verplicht
♥ De Facebookpagina van xSunkissed liken!

Extra winkans
♥ Abonneer je op mijn Youtube kanaal
♥ Volg mij op Twitter

Mocht je deze krulset nou niet gewonnen hebben, dan kun je hem alsnog bestellen bij HaarShop.nl, daar verkopen ze ook producten van onder andere Biosilk, Fudge, Nioxin, Tigi en Joico.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (9)

 1. Sjana

  Super leuk!

 2. Wendy

  Wow wat leuk dat je dit weggeeft! Ik doe mee. Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook heb ik je FB geliked.

 3. Natasja Degenkamp

  Ik heb het gedaan hoor op Youtube en facebooK! Mijn naam is Natasja Degenkamp, ookwel MashUpMakerSoWhat op youtube :) Hoop dat ik win ik houd namelijk erg van je filmpjes <3

 4. Anita H.

  Ik doe graag mee. sepia [at] home . nl

 5. Dionne Knooren

  Wat een toffe winactie!
  Ik doe graag mee.

 6. Nadiaa

  Leuk dat jullie meedoen meiden! Succes

 7. nathalieblogt

  Ik doe ook mee :) Nu ik langer haar heb passen er ook rollers in en ik ben benieuwd naar hoe lang het in mijn dikke haar houdt. Ik volgde je al op Twitter en FB en nu ook op YouTube.

 8. just like a lovely fairytale

  Wauw wat gaaf dat je dit weg geeft.
  De enige keer dat ik echt krullen had was een paar maanden geleden met mij gala. De kapster (een meisje uit het dorp)had mijn haren zo mooi gemaakt, ook met zo’n krulset. Het werkt zoveel beter als met een krultang, met een krultang is het er bij mij binnen een half uur weer uit en met mijn gala zat het de dag erna nog perfect. Ik kan dan ook niks anders als meedoen :-)
  Die zwart wit foto van jou is zo mooi!

  Ik had je Facebookpagina al geliked, ben geabonneerd met mijn youtube account voor mijn blog, maar ik ga nu ook nog even abboneren met mijn andere account omdat ik daar de laatste tijd meer op zit & volg je op twitter.

  Fijne dag!

 9. Shelley

  Wat heb je dat mooi gedaan ! Ik stuntel meestal met krullen zetten hahah.
  Ik doe graag mee, misschien lukt het mij dan ook eindelijk!

  Ik volgde je al op bloglovin nu op facebook en youtube !

  email (shelleyjanknegt@iamfabulous.nl

  groetjes!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge