Review – Liptattoo

Als je lekker bezig bent met make-up dan sla je je lippen natuurlijk niet over, een glosje of een lippenstift erover en klaar. Nu kun je iets veel coolers op je lippen doen, namelijk Passion Lips. Passion Lips zijn tijdelijke liptattoo’s, een beetje zoals de plakplaatjes die je vroeger bij snoepjes had enzo.
Ik was erg benieuwd naar de Passion Lips en heb ze voor jullie uitgeprobeerd!

Je krijgt 2 tattoo’s in een pakje, het zijn 2 dezelfde printjes.

De onderste is de onderkant van de tattoo, hier staan lijntje op om hem op maat te kunnen knippen voor je mond. Je mag nooit aan de bovenkant van de lip knippen, dus alleen aan de onder- en zijkant.
Op de verpakking staat duidelijk stap voor stap hoe alles moet.
Ik vond het op maat knippen wat lastig omdat ik best een kleine mond heb, en die lopen meer gebogen dan de lippen van de tattoo.

Van te voren heb ik mijn lippen wel even gescrubd met een lippenscrub omdat je dan een goeie, gladde ondergrond hebt. Het staat niet op de verpakking, dus het moet ook zonder scrubben lukken.

Als je de tattoo dan op maat hebt geknipt moet je het plastic eraf halen en de plakkant tegen je lip aandrukken en met een nat sponsje, doekje of iets dergelijk er overheen wrijven. Net zoals je vroeger deed met de tattoo’s.

Als de tattoo er eenmaal opzit kan hij wel 4 tot 8 uur blijven zitten. Je kunt ermee drinken, maar als het kan kun je het beste wel even een rietje gebruiken en let op dat je geen vette dingen eet. Hierdoor kan de tattoo los komen van je lippen.

Zoals je ziet is het op maat knippen bij mij redelijk mislukt..
Ik heb een zebra print, die is zwart en wit, dus ik dacht ‘Eyeliner!’ en daarmee heb ik hem bijgewerkt.
Ik denk dat je hier gewoon even een handigheidje in moet hebben, of een sjabloontje maken van gewoon papier als je de goeie maat te pakken hebt.

De rest van je make-up moet je natuurlijk wel aanpassen op zo’n heftige mond, want zoals je ziet springt die er onwijs uit en valt de rest van mijn gezicht weg.

Je hebt ze in 32 verschillende soorten, 5 Glitter versies en 28 Dessigns, een pakje met 2 tattoo’s kost €9,95. Als beginner is een glitter versie misschien handiger, al je een stukje mist kun je die gewoon erbij plakken, bij een design is dat wat lastiger omdat je printje dan niet helemaal klopt.

Reacties (9)

 1. Nadiaa

  @Nail-Gloss: je kunt er uren mee lopen, maar ik heb hem er zelf weer afgeschrobt, wat wel wat lastig is. Maar het kan dus ook voor eventjes leuk zijn 😉

 2. Nail-Gloss

  Kan je deze er makkelijk vanaf krijgen? Of moet je zo een paar uur rond lopen?

 3. Amanda

  Vind hetzelf niet zo’n succes geworden. Maar wel leuk om een keer te zien!

 4. Gabriella

  Het ziet er wel heel leuk uit, maar ik zou het niet dragen.

 5. Anonymous

  Heel ncoool!

 6. Nadiaa

  Nee die zou ik persoonlijk ook niet kiezen, misschien leuk voor een thema feest voor dieren haha.
  Ik heb deze gekregen om te reviewen.

 7. Naomi van LEE

  Leuk!
  alleen zou ik zelf niet voor de zebra print gaan:p

 8. Veerle

  wat leuk!
  ik vind het erg origineel, alleen niks voor mij
  X

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge