Review – Lovely Cils Mascara

Het cosmetica merk Peggy Sage komt ook steeds meer in Nederland. Ze hebben een assortiment van meer dan 3000 producten voor gezichts-, lichaam-, hand- en voetverzoring. Zelf had ik geen ervaring met het merk, maar nu ben ik in het bezit van de Lovely Cils mascara. Volgens Peggy Sage ‘Dé mascara voor de illusie van kunstwimpers’ Is dat waar of is het een verkoop praatje?

Om te laten zien wat deze mascara doet heb ik een voor en een na foto gemaakt;

^^Mijn oog opgemaakt, maar zonder mascara.


^^ Met de Lovely Cils mascara

Ik ben zeker tevreden over het effect van de mascara. Hun zinnejte ‘De illusie van kunstwimpers’ gaat hier dus wel een beetje op. Je krijgt zichtbaar langere wimpers van deze mascara en ze geven je ogen echt een boost.

Wat mij meteen opviel was dat het echt een dikke, creamy mascara is. Als je het borsteltje uit de tube haalt, zit deze echt helemaal vol met mascara. De foto hierboven is dus niet onscherp , maar het borsteltje is gewoon helemaal vol en zwart van de mascara.
Het voordeel daarvan is dat je in 2 tot 3 vegen een stel mooie zwarte wimpers hebt. Het nadeel hiervan is dat hij snel klontert. Ik heb bij 1 oog de bovenwimpers ook moeten uitkammen met een wimperkammetje, er was een beetje een spinnenpoot effect ontstaan, iets waar ik een hekel aan heb.
Wat ik ook een minpunt vind is dat het dikke borsteltje ervoor zorgt dat je niet zo goed je ooghoeken kunt doen.

Ik ben erg tevreden over deze mascara, ik vind het echt jammer dat hij niet waterproof is. Zeker met al die plensbuien de laatste dagen ga ik deze mascara echt niet dragen, ik ben niet zo fan van panda-ogen door uitgelopen mascara. Een groot minpunt.

De producten van Peggy Sage zijn verkrijgbaar in beautysalon’s, nagelstudio’s en de kapsalon.
Deze mascara is er alleen in het zwart en kost €9,90. Hiervoor krijg je 10 ml product.
Helaas is deze mascara er niet in een waterproof versie.

Reacties (1)

  1. Anonymous

    Wat een mooi effect geeft deze mascara zeg!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge