Review – Luminys Touch van Pupa

Highlighters en concealers zijn we allemaal wel bekend mee denk ik. Nu komt PUPA met iets nieuws, namelijk de Luminys Touch. Een veelzijdig product wat je kunt gebruiken op je gezicht.

De Luminys Touch is de nieuwe highlighter voor het gelaat die met een enkele klik een directe helderheid en glans geeft op de donkere gebieden van het gelaat waar de huis dof en grauw is. Een buitengewone formule die ontwikkeld is om een perfecte make-up resultaat te combineren met een effectieve behandeling: een all-round cosmetica effect dat de huid helderder maakt en donkere kringen onder de ogen verminderd.

Ik kreeg deze week het product binnen en ben het voor jullie gaan testen.
Het product ziet er mooi uit, spiegelhuls met een dopje wat je er af moet trekken. Daaronder zit een lang kwastje, door op de bovenkant van de huls te drukken komt er product in je kwastje, misschien ken je het systeem wel van lipgloss.

Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar; 01 Luminous Ivory, 02 Luminous Sand en 03 Luminous Peach. Zelf heb ik 01 Luminous Ivory, ik heb namelijk een hele bleke huid, dus met de 03 Luminous Peach krijg ik geen highlight haha.

Na 2 pompjes eens op mijn hand gedaan, het is een wat dikke, plakkerige substantie die je deppend aanbrengt. Na een paar minuutjes voelt deze niet meer zo aan en voelt hij gewoon zoals je huid.

Zoals ik eerder al zei is dit product multifunctioneel, kijk eens mee waar je de Luminys Touch allemaal kunt gebruiken:

– Onder de ogen, voor het corrigeren van wallen, kringen en donkere verkleuringen.
– Onder de wenkbrauwen, op de neusrug, jukbeenderen en het midden van het voorhoofd voor een highlight effect.
– Naast de neus, in de kinplooi en mondhoeken om licht te geven aan de donkere delen.
– Buitenste rand van de mond om zo de lippen de benadrukken
– Als basis van lippenstift en oogschaduw
– Tijdens de dag je make-up even bijwerken

Ik heb het, voordat ik mijn gezicht ging opmaken, alleen aan de rechterkant van mijn gezicht gesmeerd, dus onder de ogen, onder wenkbrauw, 1 jukbeen, wel mijn neusbrug, en de helft van mijn mond. Nadat ik mijn hele make-up had gedaan heb ik afzonderlijk aan mijn ouders gevraagd of zij verschil zagen en wát ze dan zagen.

Allebei vonden ze de rechterkant wat poederig eruit zien, ik had geen poeder gebruikt, alleen foundation, dus dat moest komen door de Luminys Touch, mijn linkerhelft zag er volgens hun gladder uit. Ze zagen rechts wel de highlight plekken duidelijk, maar wel op een natuurlijke manier.
De Luminys Touch heeft er wel voor gezorgd dat de poriën in de huid aan de rechterkant niet te zien waren, terwijl deze links wel zichtbaar waren op plekken naast mijn neus.

Ik vind het wel een fijn product en het heeft zeker zijn goeie werking. Wat ik minder vind is de geur, ik vind geur heel belangrijk en zeker bij dingen die je op je gezicht moet smeren. Het is jammer dat je gezicht er wat poederiger uit ziet, maar aan de andere kant verdwijnen de poriën weer wel. Het product heeft dus zijn voor- en nadelen, en de keuze is aan jou wat je belangrijk vind.

Je hebt voor je hele gezicht 2 tot 3 klikjes nodig. Het product is 6 maanden houdbaar en er zit 2,8 ml in en kost €15,95

Reacties (5)

 1. Chantal

  Ik gebruik gewoon foundation op me ‘wallen’ als ik ze een beetje donker vind.

 2. Tinne

  Goeie review weer, zoals we gewend zijn haha

 3. Rinah

  Lijkt me erg fijn.

 4. Anonymous

  Mooi met spiegeltje erop =)

 5. Gabriella

  Lijkt me een goed product :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge