Review – Nagel diamantjes

Een flinke tijd terug kreeg ik een pakketje van de Franse webshop Nailissima met een nagelwiel gevuld met mini diamantjes. Eigenlijk gebruik ik nooit steentjes op mijn nagels, en vandaar dat ze eerst ook in de nagelspullen bak zijn beland zonder er ook maar iets mee gedaan te hebben.

Gister was mijn moeder bezig haar nagels te doen en toen mistte ze ‘iets’. Ze vroeg of ik steentjes had, ik herinnerende mij dit wieltje, dus die mocht nu eens laten zien hoe goed ze waren.

In de zwarte bloemetjes zitten de steentjes, en ze zitten nog steeds goed vast. Je moet natuurlijk wel een goeie topcoat eroverheen doen, anders lukt het sowieso niet. Ik vind het echt mooi staan en geeft echt een finishing touch aan je nagels.

Wat vinden jullie ervan, gebruiken jullie ook wel eens steentjes bij je nail-art?

Reacties (2)

  1. Anonymous

    Echt leuk!

  2. bonita.

    sou je je email enzo er nog bij willen zetten :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge