Review- Nivea Repair&Care creme

Nivea kennen we allemaal, het blauwe ronde blikje met de witte creme en de echte Nivea geur. Natuurlijk is dat niet hun enige product, ik heb voor jullie de Repair&Care body creme geprobeerd.

Nu het weer koud en guur wordt buiten, krijgt je huid het ook zwaarder te verduren. Binnen is het droog en warm, buiten is het koud, een hele omschakeling dus.
Het is dus erg belangrijk om je huid extra te hydrateren om het vochtgehalte op pijl te houden en zo een schilferige, jeukende, droge huid te voorkomen.
Nivea heeft in samenwerking met een aantal huidexperts de Repair&Care verzorgingslijn ontwikkeld.
Er is een handenbalsem, bodylotion en een bodycreme. De laatste heb ik voor jullie getest.

Het is een lekkere grote pot(300ml), dat vind ik altijd wel fijn met body producten. Niet dat hij na 2x gebruiken al half leeg is.
Het is een dikkere substantie, maar smeert lekker uit en trek snel in en je blijft na gebruik geen plakkerig gevoel houden op je huid.
De geur van de creme is lekker subtiel, licht zoet, bergamot en mandarijn gecombineerd met sandelhout, zachte musk en vanille. Ik vind hem erg lekker ruiken!

Ze zeggen dat deze lijn 48 uur een verzorgend gevoel blijft geven, ik denk hier altijd een beetje sarcastisch “Tuuuurlijk..” bij, maar deze creme doet dat écht! Als je hem hebt opgesmeerd, voel je de volgende dag nog een glad gevoel op je benen. Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven, maar het voelt lekker zacht. Dit product verzorgt dus echt uuúren!

Met het koude, gure weer in aankomst vind ik deze creme echt een aanrader!

De complete productrange van NIVEA Repair & Care is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar.

NIVEA Repair & Care Body Lotion (250/400ml): € 5,49/6,99
NIVEA Repair & Care Body Crème (300ml): € 6,99
NIVEA Repair & Care Handbalsem (50ml): € 3,99

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge