Review – oogpotlood Peggy Sage

Ieder meisje heeft wel 1 of meerdere oogpotloodjes in haar stash, het merendeel zal een zwarte hebben, maar een kleurtje kan ook leuk zijn. Ik heb van Peggy Sage een blauw potloodje ontvangen. Kijk even mee wat ik ervan vind.

Dit product komt uit de Muse Secrete lijn van Peggy Sage. Ik vind de styling van het potloodje heel leuk, de ruitjes geven een luxe uitstraling aan het product.
Toen ik de swatches zette, verbaasde het mij wel dat dit potloodje zo zacht was, terwijl hij niet vet is.
Je hoeft geen kracht of druk te zetten om een streepje te zetten. Ik heb op mijn hand meerdere streepjes gezet. Het hartje is niet van het potloodje, dat was een test van een eyeliner haha. Forgive me.

Het potloodje is ook fijn te vervagen, je kunt deze dus goed als basis in een ooglook gebruiken.
Hij is er ook in de kleuren grijs, taupe en zwart en kost €5,90.

Dit is zeker een goed oogpotlood, een aanrader om eens een keertje af te wijken van het standaard zwart. Ik weet helaas niet wat dit product gaat kosten.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge