Review – Pupa Luminys Silk Eyeshadow

Pupa komt met een vernieuwde oogschaduw, de Pupa Luminys Silk. Voorheen hadden ze al de Luminys oogschaduw, maar met een nieuwe Silk formule zijn ze nog beter geworden. De oogschaduw’s hebben een lichte textuur en voelen zacht aan. Kijk even mee wat ik van deze oogschaduw’s vind.

Ik heb 2 kleuren ontvangen, de 301, een paarse kleur en de 401 een goud, bruine kleur.

De oogschaduw’s komen in spiegelverpakkingen die eigenlijk wel een beetje bij Pupa horen. Door het doorzichtige rondje in de deksel kun je zien welke kleur het is.

In het doosje zit een kleine, gebogen applicator. Zelf gebruik ik altijd gewoon mijn eigen kwastenset, maar als je die niet hebt is dit natuurlijk erg handig!

^^Swatches op een droge huid zonder basis en 1 veegje. Super goed, vooral de bruin, goude kleur vind ik erg mooi. Ik denk dat deze wel in mijn daily stash komt.

Doordat het een Baked Eyeshadow is, geeft het product een goeie kleur af, mooie pigmentatie. Het product is ook absoluut niet brokkelig.
Je kunt deze oogschaduw droog opbrengen, maar als je het kwastje of de applicator nat maakt krijg je een nog intensere kleur.
Het mooie aan deze oogschaduw vind ik dat hij wel shimmer bevat, maar niet overdreven, je bent dus niet meteen een glitter-face na gebruik van deze oogschaduw.

Deze oogschaduw is er in 10 kleuren, 100 White, 200 Candy Pink, 300 Raspberry, 301 Amethyst, 400 Brown Taupe, 401 Golden Brown, 402 Dark Brown, 500 Golden Champagne, 600 Emerald Green, 800 Glamour Grey.

Je hoeft niet meteen naar de winkel te rennen, want deze zal in het vaste assortiment worden opgenomen. De prijs van deze oogschaduw is €14,95 en daar krijg je 2,2 gram product voor.

Reacties (3)

  1. Peggy Timmermans Visagie

    Ik vind Pupa een super leuk merk, helaas kan je het in Beglië bijna niet meer vinden. Wel jammer!

  2. Anonymous

    jJa dat ben ik wel met Rinah eens, goud is echt vet mooi.

  3. Rinah

    De gouden kleur ziet er goed uit. Paars vind ik een beetje tegenvallen.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge