rimmel exaggerate review xSunkissed

Rimmel Exaggerate lipliners

Na de verhuizing was ik een beetje het overzicht kwijt welke producten ik nog had liggen om te reviewen, dus toen ik dat eens even ging uitzoeken kwamen deze Rimmel Exaggerate Full Colour Lipliners boven. Ik ben niet meer verder gegaan met uitzoeken. Met deze lipliners in de hand rende ik de trap af, onderweg naar beneden om een review te maken.

Ik heb vier verschillende kleurtjes mogen uitproberen, maar in totaal zijn de lipliners er in 9 kleuren. Er bestonden al 5 kleurtjes en er zijn 4 nieuwe bij gekomen. Ik laat jullie vandaag 3 nieuwe kleuren zien en 1 van de bestaande collectie. De kleuren sluiten perfect aan bij de The Only 1 lipstick collectie.

Rimmel lipliner swatches xSunkissed

De kleuren die ik heb zijn #018 Addiction, #101 You’re all mine, #102 Peachy-Beachy en #105 Under my Spell. Deze lipliner variant is mijn favoriet, je kunt ze gewoon meenemen in je tas en altijd je lippen bijwerken want als het puntje op is draai je hem gewoon uit. De andere twee die ik graag gebruik moeten geslepen worden en ik ga geen puntenslijper meenemen haha.

Rimmel lipliners xSunkissed
Van links naar rechts; #018 Addiction, #105 Under my Spell, #101 You’re all mine en #102 Peachy-Beachy

De lipliners zijn vrij zacht, dat vind ik prettig op mijn lippen. Zelf gebruik ik lipliners niet alleen om mijn lippen te ‘linen’ maar kleur ik rustig mijn hele lippen in voor een wat mattere look. De liner kleurt je lippen moeiteloos in en hij voelt ook zacht aan op je lippen. Na een tijdje voelt alleen de liner wel iets droog, maar hij is in eerste instantie ook niet bedoeld om je lippen helemaal in te kleuren. Toch doe ik dit en een beetje Elizabeth Arden 8th hour cream eroverheen and you are good to go!

Rimmel lipswatches xSunkissed

De liner vervaagd in ongeveer twee/drie uurtjes, dus zorg dat je de kleur bij je hebt voor een touch-up. Op de foto hierboven draag ik alle kleurtjes en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit keer geen favoriet heb, ze zijn allemaal zo mooi!

De lipliners zijn al verkrijgbaar en kosten € 6,99 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Evelien

  105 en 102 vind ik zó gaaf! Mooie kleurtjes en te gekke pigmentatie.
  Evelien recently posted…Let’s Shop: Lazoda

 2. Saskia

  Youre all mine vind ik een hele gave kleur, leuk ik ga eens in de winkel kijken.

 3. Mariska

  Ik had t nog niet gezien, vind het wel mooie kleuren!

 4. wies

  ohmy gawd, die bovenste twee kleuren staan je zo mooi <3

  1. Nadia

   Awww Thankyou x :)
   Nadia recently posted…Rimmel Exaggerate lipliners

 5. manon

  Ik vind ze er op je lippen beter uitzien dan als op de swatch ! mooie kleuren
  manon recently posted…Fashion | Outfit Inspiration #4

  1. Nadia

   Ja, door de warmte van je lippen gaat het wat mooier dan de korte streepjes op mijn hand denk ik.
   Nadia recently posted…Rimmel Exaggerate lipliners

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge