header-rimmel-review

Rimmel Fresher Skin foundation

Er zijn wel eens make-up producten waar je een slechte ervaring/herinnering aan hebt. Bij mij is dat het geval met mousse foundation. In mijn experimentele make-up fase is er wel eens een mousse foundation in mijn stash beland die nou niet echt geweldig was, daarna heb ik het nooit meer gebruikt omdat ik altijd terug dacht aan die gruweltijd. Tot nu, Rimmel stuurde mij twee van hun nieuwe Fresher Skin foundations. Is mijn mening over foundation in mousse vorm nu bijgesteld?

De foundation komt in een glazen potje met een plastic deksel, in eerste instantie vond ik dit niet handig ivm hygiëne.  Maar dat is natuurlijk maar net hoe je er mee omgaat, zelf haal ik met een kwastje een beetje van het product uit het potje en doe dit op de bovenkant van mijn hand, vanuit daar dep ik het op mijn beautyblender en zo op mijn gezicht. Toen bleek meteen al dat dit geen echte mousse is, toch is het wel een heel romig product en voelt de structuur anders dan foundation uit een pompje.

rimmel-fresher-skin xSunkissed

Ik ontving de twee lichtste kleuren van de vier kleuren die er zijn, nummer 100 Ivory en 200 Soft beige. Mijn huid is vrij licht en kleur 100 Ivory matcht perfect! De foundation is heel makkelijk uit te blenden, ziet er natuurlijk uit en voelt ook heel fijn aan. Je hebt niet het gevoel dat er iets op je huid ligt. Ik gebruik de foundation over mijn hele gezicht, na een dag zit de foundation nog best mooi, iets minder egaal maar wel zonder dat het op bepaalde plaatsen opgehoopt zit.

rimmel-fresher-skin-foundation

Ik gebruik de foundation in kleur 100 nu bijna dagelijks, soms heb ik voldoende aan de foundation om mijn huid egaal te maken. Vanwege de medium dekking die het product heeft moet ik soms toch iets concealer toevoegen. Als je geen concealer hebt kun je de foundation ook opbouwen, wat niet met iedere foundation mooi wordt maar bij deze nieuwste van Rimmel kan dit prima!

swatch-rimmel-fresher-skin

Extra pluspuntje is de toegevoegde spf factor.

Deze foundation is al verkrijgbaar en de adviesprijs is € 13,49.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

 

 

 

Reacties (1)

  1. manon

    Die lichte ziet er goed uit

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge