Rimmel Glitterbomb review xSunkissed

Rimmel GlitterBomb collectie

Glitters all over met deze nieuwe collectie van Rimmel. De Glitterbomb lijn tovert je nagels in 2 minuten om in echte glitterbommen. Ik ontving deze lakjes en laat ze vandaag aan jullie zien.

Flesjes glitternagellak vind ik altijd een beetje lastig om te fotograferen, want alle glitters glitteren zo dat ze moeilijk mooi op de foto komen. Maar op je nagels zijn ze gelukkig wel beter te laten zien.
Rimmel Glitterbomb xSunkissed
Toen ik ze zo bekeek leek de vierde lak mij het allermooist door de kleurtjes. Een combinatie van lichtblauw, donkerblauw en roze. Ik was benieuwd of ze ook zo op mijn nagels zouden komen.

Rimmel Glitterbomb Disco Fever xSunkissed
#18 Disco Fever – Een lak met zilveren vierkantjes die in verschillende kleurtjes glitteren als het licht erop schijnt. Deze heb ik op een witte achtergrond gedaan.

Rimmel Disco Diva xSunkissed
#19 Disco Diva – Een heel licht roze met zilveren glitterlak. De grote glitters zijn heel licht roze en de mini’s lijken zilver te zijn. *Ik zie nu opeens dat ik voor de swatchfoto de verkeerde lak vast heb! Maar het gaat om de lak op de nagels, dus niet in de war raken.

Rimmel Midnight Mistletoe xSunkissed
#20 Midnight Mistletoe – Deze deed mij meteen denken aan de kerst door de rode en groene glitters. De rode glitters zijn wat groter en de groene glitters zijn klein. Later zag ik de naam van deze kleur, dus nu is het officieel een kerstlakje!

Rimmel 021 Bedazzle xSunkissed
#21 Bedazzle – Grote en kleine glittertjes in roze, licht- en donkerblauw. Ik vind deze heel vrolijk. Meteen leek mij dit de mooiste, en na het swatches is dit nog steeds mijn favoriet van de Glitterbomb collectie.

Rimmel Glitterbomb Bling Thing xSunkissed
#022 Bling Thing – Gouden glitters met sterretjes! Ik moest even moeite doen om een sterretje op mijn nagels te doen, maar het is gelukt. Op de pink en de wijsvinger zit een sterretje. Deze deed ik op een donkergroen, maar natuurlijk kun je hem ook over andere kleurtjes doen.

Rimmel glitterbomb review xSunkissed
Zo zien ze eruit zonder een basis eronder. Het zijn twee strepen die ik naast elkaar heb gezet. Zoals je zit komen er ook genoeg glitters af per streep.

De glitters zijn wel wat lastig met het er af halen, maar de kleine glitters gaan heel makkelijk weg met een remover. Van de week kunnen jullie nog een artikel verwachten van iets wat glitterlakken super makkelijk verwijdert.

Ik vind ze mooier over een kleurtje, maar je kunt ze ook gewoon op je nagel doen als je alleen glitters wilt.

De Rimmel Glitterbomb collectie is al verkrijgbaar en kost € 6,99 per flesje.
Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (4)

 1. Lotje

  Leuke lakjes! Leuk voor de feestdagen xoxo
  Lotje recently posted…TAG: 7 Deadly Sins of Beauty!

 2. Mariëlle

  Ik draag het niet zo vaak, maar ik vind het hele leuke lakjes!
  Mariëlle recently posted…Review: MAC prep & prime lipbase

 3. Anouk

  Wat een leuke glitter lakjes!

 4. Manon

  Ik vind ze allemaal heel erg leuk!
  Manon recently posted…Max & More – Body Shimmer Party Stick

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge