rimmel matte lipsticks

Rimmel Lipsticks – The Only One Matte

Het meest van de tijd heb ik matte lippen, omdat ik mijn lippen gewoon kleur met een lippotlood. Omdat een potloodje natuurlijk maar een kleine punt heeft duurt het soms even voor je je lippen perfect en compleet gedekt hebt. Rimmel heeft eind november een collectie lipsticks uitgebracht die matte zijn. Ik ontving de vier kleurtjes en laat ze graag aan jullie zien!


The Only One lipsticks van Rimmel liet ik al eerder zien, maar nu zijn ze er ook in matte variant. Op mijn Instagram account heb ik jullie al een sneakpeak gegeven van de swatches want ik was zo enthousiast over de mooie kleurtjes!
Voorheen betekende matte lippen dat je concessies moest doen, want het voelde altijd verschrikkelijk aan op je lippen. Droge lippen, schurend gevoel, moeilijk om mooi op te doen en soms zelfs velletjes aan het eind van de dag. Met deze collectie is dat echt verleden tijd, de lipstick voelt namelijk prettig aan op je lippen, zoals het hoort! Want ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.‘ vind ik echt een verschrikkelijk excuus.

Swatches Rimmel

De The Only 1 Matte Lipsticks collectie bestaat uit Salute #200, een roze nude tint, Take The Stage #500 is intens rood, Trendsetter #700, een krachtige nude, en The Matte Factor #810 in weelderig bessenrood. Voor iedere situatie een passende kleur. Zelf vind ik het jammer dat er geen koraal kleurtje bij zit, maar dat is mijn persoonlijke fave.

Rimmel lipsticks xSunkissed

De lipsticks zijn al verkrijgbaar sinds november, maar omdat ik iets bij mijn lip heb weg moeten halen had ik een tijdje een wondje en dan smeer je er toch geen lipstick overheen. En schrijven zonder iets zelf ervaren te hebben begin ik niet aan!

The Only 1 Matte Lipsticks kosten € 11,99 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge