Rimmel Matte Mousse foundation

Na uitgebreid daten weet ik het zeker; ‘Hallooooo nieuwe liefde!’ Het werd tijd dat ik deze fijne foundation maar eens aan jullie voorstel.


De hele naam van mijn nieuwe favoriet is Rimmel London Stay Matte Liquid Mousse Foundation, maar dat vond ik wel een erg lange naam.
De Matte Mousse foundation belooft een frisse, natuurlijke finish die het glimmen van de huid tegengaat zonder je huid met een dikke laag foundation te bedekken.

De formule heeft een luchtige mousse textuur en bevat ultramoderne gel emulgatoren, waardoor de foundation zich gemakkelijk laat aanbrengen en moeiteloos één wordt met jouw huid.

De foundation vind ik niet ontzettend luchtig, maar hij verdeelt wel fijn op de huid. Je moet beetje bij beetje aanbrengen en uitsmeren want hij wordt snel ‘droog’ en is dan slecht te verdelen. Ik verdeel mijn gezicht in delen en werk het uit vanaf mijn neus. Dat werkt het beste met dit product.

Ik dacht bij het woordje ‘mousse foundation’ aan de potjes die je een paar jaar terug veel zag. Zelf vond ik die echt verschrikkelijk, daarom verwachtte ik niet heel veel van deze foundation. Toen ik deze variant voor het eerst gebruikte werd ik echt blij. De dekking is perfect, je gezicht krijgt er geen masker-effect door en hij zit lekker, je voelt hem niet. Ook blijft hij de hele dag goed zitten!

‘Het lijkt wel een beetje Photoshop.’ aldus mijn moeder.

Dat ik hem de eerste keer op had en het resultaat aan mijn moeder liet zien vond ze het ook heel mooi. Je lees hierboven wat ze zei haha.

De foundation zit in een tube, lekker hygiënisch! En is verkrijgbaar in 4 tinten; #100 Ivory, #200 Soft Beige, #300 Sand en #400 Natural Beige. Ik heb de 2 lichtste kleuren en Ivory is echt de perfecte kleur voor mijn lichte huid. Helaas is er voor de getinte en donkere dames geen kleur.

Per stuk kosten ze €9,99 en ze zijn al verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (5)

 1. marit

  klinkt goed! aleen denk ik dat zelfs de lichtste kleur nog te donker voor mij is :( ik heb namelijk een hele lichte huid :(( maar verder hele fijne review!

 2. beautyforgirls

  Juist omdat ze zo licht zijn vind ik ze erg fijn.
  Liefs, xxx

 3. Josefien

  De nieuwe is zeker een aaanrader

 4. Amy

  Ik gebruikte deze foundation vroeger altijd en vond hem echt super. De vernieuwde versie wil ik ook zeker eens proberen :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge