Rimmel provocalips header

Geef kleur aan je lippen met Rimmel Provocalips

Ik vind het altijd leuk om lipproducten te testen, zo ook de nieuwe Provocalips van Rimmel. In deze liplijn zitten 6 mooie kleurtjes en ik ontving er twee om aan jullie te laten zien en dat zal ik vandaag dan ook doen!

Allereerst viel mij de leuke verpakking op. De helft van de huls is versierd met kusjes! De andere kant is doorzichtig en toont de kleur van de Provocalips. De kleuren die ik heb heten #110 Dare to Pink en #550 Play with Fire en het zijn twee totaal verschillende kleuren.

Rimmel provocalips dare to pink xSunkissed
Het idee van de Rimmel Provocalips is dat je lippen de hele dag in een mooi kleurtje gehuld zijn en dat ze kiss proof zijn. Als eerst doe je de kleur op je lippen, dit moet je heel precies doen in het geval van de rode aangezien dit opdroogt en niet meer bij te werken is. Daarna doe je stap 2 over de kleur heen, dat fixeert de kleur en zorgt voor een beetje glans aangezien de kleur zelf mat opdroogt. Het is echt van belang dat je stap 2 aanbrengt, want anders voelen je lippen verschrikkelijk droog aan.

Ik swatchte de kleurtjes eerst op mijn arm om te zien hoe de kleur eruit zag. En de kleuren zijn prachtig, ik vind de pigmentatie ook erg mooi. Zoveel kleur in 1 veegje!

Rimmel-provocalips-swatches-xSunkissed.
Dare to Pink ziet er iets meer oranje dan roze uit op de swatch, maar dat komt denk ik doordat hij naast de donker rood ligt. Dus dat hij optisch oranje lijkt. Na deze foto wilde ik de swatches er weer af halen met een watje met make-up remover, maar ik kreeg het niet weg. Na flink boenen zag mijn arm er alsnog zo uit:

Rimmel provocalips xSunkissed
Je hebt echt een remover nodig die ook voor waterproof make-up is, anders blijft de Provocalips gewoon lekker zitten waar hij zit hahaha.

Ik heb ze natuurlijk ook op gedaan voor een fullface foto en ik moet zeggen dat ik de rode echt ontzettend heftig vind. Misschien is het meer iets voor de avond, als je hele make-up wat donkerder aangezet mag worden. Voor overdag vind ik de roze toch mooier.

Fullface Rimmel dare to pink xSunkissed
Zoals je ziet staat #110 Dare to Pink heel natuurlijk, ik vind het een liefelijk kleurtje en voor iedereen geschikt.

Rimmel fullface play with fire xSunkissed

En dit is toch wel wat meer BOOOOM, persoonlijk als ik naar deze foto kijk word ik meteen naar de knallende lippen getrokken. Deze kleur moest ik heel precies aanbrengen, aangezien je fouten en uitschieters meteen ziet met zo een opvallende kleur. De applicator is klein genoeg om je lippen precies in te kleuren, dus als je er even de tijd voor neemt lukt dat prima!

Rimmel-provocalips-review

Ik vind beide kleuren mooi, maar mijn voorkeur voor overdag gaat naar Dare to Pink.
Omdat mijn lippen niet goed tegen dit soort producten kunnen heb ik ze niet een hele dag opgehad, daarom kan ik jullie niet vertellen of dit product echt 16 uur blijft zitten. Ik kan jullie wel vertellen dat je rustig kunt eten en drinken zonder dat je lipkleur afgeeft op je glas of iets dergelijks.

De Rimmel Provocalips is verkrijgbaar in 6 kleuren en ze kosten € 11,99 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. saarenzo

  Mooie kleuren! Vooral die lichte kleur staat jou mooi :)
  saarenzo recently posted…REVIEW: MAYBELLINE BROW SATIN – MEDIUM BROWN

 2. Maya

  Mooie kleuren! Die rode staat je goed 😀 xx
  Maya recently posted…Hong Kong Shoplog (+Winactie)

 3. Kelly

  Wat een gave kleuren!
  Kelly recently posted…Benefit Remove It Make Up Remover.

 4. Léonie

  Mooie kleuren! Ik vind dat die rode je echt heel goed staat. x
  Léonie recently posted…FASHION TREND: SLIP-ON SNEAKERS

 5. Kirsten

  Ik vind ze er erg mooi uit zien alleen jammer dat de roze niet zo roze uitvalt maar meer oranje.. De rode is inderdaad vrij heftig maar wel super gaaf!
  Kirsten recently posted…Imperity Professional Crystal Serum Argan Olie

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge