Header 2

Rimmel Shake mascara + Magnif’eyes

Toen ik vorige maand op een event was om de nieuwste producten van Rimmel te bekijken waren er twee producten die mijn aandacht echt meteen trokken. De Rimmel Volume Shake mascara, zoals de naam al doet vermoeden; een mascara die je mag schudden. En een prachtig oogschaduwpalette in de kleurtjes die ik het liefst gebruik! Vandaag laat ik ze allebei aan jullie zien.

Ik begin met de mascara, omdat ik een mascara die je kunt schudden echt een nieuwtje vind! Rimmel voelde denk ik onze frustratie; je koopt een fijne mascara, de eerste dagen is hij lekker smeuïg en werkt perfect, maar na een tijdje wordt de mascara iets droger en daardoor toch minder mooi op te brengen. De Rimmel Shake Volume mascara heeft een speciaal ingebouwd en gepatenteerd shaker-systeem,  en dat maakt hem de eerste schudbare mascara. De mascara voelt meteen ook een stukje zwaarder dan een normale mascara, dit komt door het gewichtje wat erin zit. Doordat je je mascara schudt, ververs je als het ware de substantie. Net als sinaasappelsap; als dat in de koelkast staat zie je ook dat er twee delen zich gaan onderscheiden. Als je dan weer alles door elkaar mengt is het weer normale sinaasappelsap.

Rimmel review xsunkissed

Het borsteltje vind ik erg prettig, niet te groot en zonder gekke vormen. Je kunt je boven- en onderwimpers gemakkelijk van een laagje zwart voorzien zonder dat je die ook op je huid ziet. De wimpers worden mooi gesepareerd en zijn inderdaad mooi zwart. Wat is wel jammer vind is dat er (nog) geen waterproof variant van deze mascara is aangezien dat mijn voorkeur heeft.

Rimmel shake mascara

Dan het Rimmel Magnif’eyes palette waar ik meteen verliefd op was! Ik heb de versie ‘Keep calm & wear gold’ , de kleuren die in dit palette zitten zijn kleuren en tonen die ik dagelijks draag. Alleen is mijn daily look palette een stuk groter dan dit kleintje van Rimmel wat dit palette dus perfect maakt om je look on the go bij te werken. Of voor een weekendje weg waarbij je weinig spulletjes mee wilt nemen.

Magnif'eyes Rimmel

De swatches verschillen per kleur, de lichtste kleurtjes zijn niet goed zichtbaar in de swatch. Dit vind ik zelf niet erg omdat ik dit soort kleurtjes altijd als basis aanbreng om zo de rest van de kleuren beter de kunnen blenden.

Swatches Rimmel
Rimmel look
Op de bovenstaande foto draag ik zowel de oogschaduw als de mascara.

De Rimmel Shake Volume mascara kost € 15,49
Het Rimmel Magnif’eyes palette kost € 12,99

Beide producten liggen vanaf eind april in de winkels.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge