Header rimmel review

Rimmel Super Gel Nagellak

-Het was even stil op xSunkissed vanwege verhuizing en de griep-
Jullie hebben op Instagram al voorbij zien komen dat ik op een Rimmel event was geweest. Daar kreeg ik ook de nieuwe Rimmel Super Gel nagellak te zien én mocht ik een kleurtje meenemen om uit te proberen en aan jullie te laten zien. Ik koos voor een mintgroen kleurtje, aangezien dat de kleur is die ik op dit moment het meest draag naast wit. Vandaag vertel ik jullie of deze soort nagellak echt beter is dan een normale nagellak!


Geen tijd of geld om naar een salon te gaan, maar je wilt toch een nagellak die langer dan een paar dagen goed blijft. Of in jouw geval misschien zelf een paar uur. Je kent die Gellak sets natuurlijk wel, maar die kosten veel tijd door de verschillende stappen die je per nagel moet uitvoeren en de tijd dat je nagels onder een UV lamp moeten.
Rimmel dacht bij zichzelf dat dit toch sneller moest kunnen en ontwikkelde een nagellak met een speciale topcoat and that’s it!

Rimmel gellak xSunkissed

Je brengt 2 of 3 laagjes aan van de nagellak tot de kleur mooi dekt. Dit laat je normaal drogen. Je hoeft trouwens geen basecoat te gebruiken, want er zit al een soort basecoat in verwerkt.
Als dit droog is lak je de Super Gel topcoat er gewoon overheen, daar zit iets in wat de lak super stevig maakt zodat het lang blijft zitten. Deze droogt zonder lamp mooi op en dan is je manicure af! Er zijn in totaal 20 mooie kleurtjes gelanceerd die verkrijgbaar zijn in een duo verpakking met de Super Gel topcoat.

Rimmel gel lak xSunkissed

Het kleurtje wat ik heb heet Shallow Bay by Kate. In totaal bleef de lak 4 dagen zitten zonder beschadiging, daarna ging de lak wat slijten bij de nageltoppen en na 9 dagen moest ik het er echt afhalen omdat het er niet uit zag. Rimmel belooft 14 dagen, maar dat lukte in mijn geval niet, maar 9 dagen is ook wel een goede score!

Swatch rimmel by kate

Prijzen:
Rimmel Super gel verkrijgbaar in 20 kleuren € 7,99 per stuk
Rimmel Super Gel Top Coat € 7,99
Duo pack verkrijgbaar in 6 kleuren € 11,99

Reacties (3)

  1. Eveline

    Mooi hoor en knap gedaan! Bij mij droogt t gewoon niet! Drama. Nog tips? Toch een lamp gebruiken?

  2. Robin

    wauw mooi! de glans erop is ook zo pretty <3

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge