Rimmel review xSunkissed

Rimmel The only 1 lipstick

Vorige week was ik in De Hallen in Amsterdam voor een Rimmel event. Ik heb weer allemaal leuke nieuwe producten mogen bekijken en ik heb er ook een aantal mee gekregen om voor jullie te reviewen. Ik begin vandaag met vier kleuren uit de The Only 1 lipstick collectie.


De collectie bestaat in totaal uit 12 kleuren. Verschilend van lichte, roze tinten tot nude en donkerrood. Zo zit er voor iedereen vast een passende kleur bij. Ik heb #200 It’s a Keeper, #300 Listen up!, #510 Best of the Best en #810 One-of-a-kind.

Rimmel the only one xSunkissed

De belofte van deze The Only 1 is een grote. Ze beloven namelijk dat de lipstick de perfecte balans tussen kleur, comfort, hydratatie en draagbaarheid heeft. En dat er geen betere is!

Gedurfd.

Je begrijpt dat ik dus erg nieuwsgierig was. Op het Rimmel event werden mijn lippen gedaan in een kleur naar keuze. Ik ging voor donkerste kleur uit de collectie, namelijk #810 One-of-a-kind. Een leuke dame bracht deze met een kwastje aan op mijn lippen en ik vond de kleur meteen heel mooi. De pigmentatie is erg mooi en de lipstick voelt ook fijn aan. Aan het begin is de lipstick iets glanzend, hij is ook makkelijk aan te brengen op je lippen omdat het een vrij romige textuur heeft. Zodra je lippen ingevuld zijn gaat de lipstick een beetje drogen en wordt de kleur ook wat matter. Ik vind dat mooi. Toch merkte ik dat ik hem na een paar uur een beetje droog aan vind voelen op mijn lippen en dan ik dan toch graag iets verzorgends er over wil smeren. Als je je ‘gewoon gedraagt’ dan blijft de kleur ongeveer een uurtje of vier mooi op je lippen, daarna vervaagd hij. Mocht je nou veel eten en drinken, of misschien zoenen haha, dan zal hij sneller vervagen.

Rimmel the only one xSunkissed

En dan de swatches;

Rimmel swatch xSunkissed
Van onder naar boven; 200, 300, 510 en 810. Je ziet dat de kleuren allemaal heel mooi zijn, ook een geweldige pigmentatie! I love it.

Rimmel mondswatch xSunkissed
Ik heb ze nu uit de huls opgebracht, en nu ik het verschil zie van 810 en 510 dan lijkt 510 een donkerdere kleur te zijn. Op het Rimmel event werd 810 met een kwastje opgebracht en leek hij toch wat intenser. Kleur #200 It’s a Keeper is mijn favoriet van deze vier.

De Rimmel The Only 1 collectie is verkrijgbaar vanaf eind februari en ze kosten €11,99 per stuk.

Welke vinden jullie het mooiste?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. me

  Ik had ze bij een Amerikaanse blogger gezien, mooie kleurtjes…wil ze allemaal hebben zolang het maar geen oranje en coral is hahaha

 2. Jacqueline Bast

  Mooie kleurtjes! Zelf ben ik toch van de wat minder opvallende, dus ik zou idd ook voor nr.200 gaan. De 510 staat bij jou ook erg mooi vind ik!

  1. Nadia

   Er zitten ook licht roze kleurtjes bij, vind ze erg mooi. En dankjewel!
   Nadia recently posted…Rimmel The only 1 lipstick

 3. Eline

  Ik vind ze wel mooi, fijne kleurtjes en ook fijn draagbaar!
  Eline recently posted…Chanel L.A. Sunrise Sunkiss Ribbon

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge