header Roberto Cavalli Exotica

Roberto Cavalli Exotica

Ik mag mezelf wel een beetje een Roberto Cavalli fan noemen als het op geuren aankomt. Toen ik het persbericht van Exotica in mijn mail zag verschijnen kon ik ook niet wachten om deze geur eens te ruiken. En ik hoefde niet lang te wachten, een paar dagen later stond de postbode voor de deur met deze geur!

Deze limited edition is een lichte en sprankelende herinterpretatie van de Roberto Cavalli eau de parfum. Een geur die ik echt heel veel heb gedragen, ik heb er zelfs 2 flacons van leeg gespoten en de 3e is ook al aangebroken. Inmiddels draag ik de geur niet zo vaak meer, je bent soms toe aan iets nieuws!
De nieuwe flacon is hetzelfde vorm gegeven alleen het kleurtje is anders. De flacon is namelijk lekker roze en hij zal niet misstaan in je kast. De flacon is elegant van vorm, roze van kleur, een zebra printje en heeft een koninklijke dop zoals we van deze Cavalli lijn gewend zijn!
Roberto Cavalli Exotica

Roberto Cavalli Exotica

“Color is life, joy, I can’t think in black & white.” Roberto Cavalli

Zoals elk parfum in de Roberto Cavalli signature lijn, is Roberto Cavalli Exotica gecreëerd door Louise Turner. Zij wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde parfumeurs van haar generatie.

Als ik aan Exotica ruik herken ik echt meteen de signature geur, alleen heeft deze een zoetere geur erdoor. Je ruikt echt een fruitige touch in deze parfum en dat maakt deze geur zo geschikt voor de lente en de zomer.
Verpakking Roberto cavalli Exotica

De geur opent met de volle en heerlijke noot van mango, die vermengt zich op een natuurlijke wijze met de zoete hartnoot van de frangipanibloem. Ik heb deze bloem even gegoogled omdat ik de naam nogal bijzonder vond,  maar het is eigenlijk best een mooie bloem! Deze bloem wordt ook gebruikt voor offers in Boeddhistische en Hindu landen. Deze bloem zorgt voor de frisheid in deze geur. De basisnoot van sandelhout omhult de geur en geeft deze meer diepte, warmte en sensualiteit. HA, weer een bevestiging dat ik altijd een voorkeur heb voor geuren met sandelhout!
Roberto Cavalli

Roberto Cavalli Exotica 

Deze limited edition van Roberto Cavalli is vanaf februari 2014 verkrijgbaar, nog even wachten dus!
Eau de Toilette 75 ml – € 72,17

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (13)

 1. Roos

  Oh hemeltje, deze geur lijkt me echt heerlijk! Helemaal mijn ding zo te horen!

 2. Vanessa

  Wat een mooi flesje! Ik ben erg benieuwd naar de geur.
  Vanessa recently posted…Shoplog Action & Kruidvat

 3. Nicky

  Ohhh, deze vind ik echt heel lekker. Afgelopen week ieder dag gedragen. Heerlijk geur!

 4. Michaela

  De flacon is in ieder geval super mooi!

  1. Nadiaa

   Dat ben ik helemaal met je eens Michaela!

 5. Manon

  Ik ben benieuwd naar de geur, de flacon ziet er super uit!
  Manon recently posted…Kneipp | Douche foams gewonnen bij Vanessablogt.be + review

 6. Evelien

  Oeh lekker, die geurnoten! Ben er zooo benieuwd naar <3
  Evelien recently posted…Review: Labello Repair & Beauty (+ winactie)

  1. Nadiaa

   Nog twee weekjes wachten!

 7. beautyforgirls

  Deze lijkt mij erg lekker.
  Liefs, xxx

 8. Anneloes

  Hmmmm, klinkt heerlijk <3.
  Anneloes recently posted…Revitalash Eyelash Conditioner

 9. Moniek

  Lijkt me heerlijk, al vind ik de verpakking wel een beetje kitsch.

  1. Nadiaa

   Ik vind het wel iets hebben, maar ik begrijp je mening haha

 10. Melike

  Omg deze lijkt me echt heel erg lekker, ik vind de verpakking ook mooi! X

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge