Run run run !!

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, werk ik in een supermarkt. Nouja eigenlijk ‘discounter’, het verschil is niet boeiend.

Maargoed, wij hadden een tijdje terug een actie dat je goodiebags kon winnen en iemand kon 1 minuut gratis winkelen winnen. Vandaag was het dan zover, ik moest al om half 7 aan het werk zijn, omdat we alles in de winkel moesten hebben staan.
– brood, groente en vlees komt iedere dag vers binnen, dus moet dan gevuld worden –

Om eventjes voor 8 was de gelukkige winnaar er samen met het gezin, de kleintjes mochten samen met mij een boekje uitzoeken wat ze toch wel moeilijk vonden, want wat kies je dan? Pokémon of Winx club?

Ik had nooit meegemaakt dat er iemand 1 minuut mocht winkelen en ik dacht ook ‘Wat zou ik dan pakken?’
Maargoed, ik vond het echt heel leuk, ze renden als een gek door de winkel, nadat ze de route samen hadden uitgestippeld. En pakten wijn, champagne, gourmet schotels, vlees, veel wasmiddelen, hondenvoer, shampoo, patat, nog wat boekjes en eigenlijk nog veeeel meer haha.

Ze eindigde op iets meer dan €300,- !
Het was echt leuk om te zien, en ze waren er echt super blij mee.
Als dank kwamen ze later lekker taart brengen.

Misschien niet zo interessant voor jullie, maar ik vond het leuk om te vertellen haha.

Reacties (4)

  1. blogvanfem

    dat lijkt mij dus ook leuk, ik zou gelijk naar het boekenschap rennen denk ik!

  2. Jet♥

    lijkt me ook super leuk om te zien én te doen!!

  3. Romy

    Whahaha superleuk! Wil ik ook wel 😀

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge