Sally hansen review

Sally Hansen Color Therapy

‘Color that cares while you wear.’ Dat is de belofte die Sally Hansen je doet met de nieuwe Color Therapy collectie. Een collectie met maar liefst 38 prachtige kleurtjes die kleur combineert met de verzorging van je nagels. Ik mocht vier kleurtjes uitkiezen en kreeg de Topcoat en de Nail & Cuticle oil erbij.  Vandaag laat ik mijn keuze zien en vertel je over mijn ervaring met deze verzorgende nagellak!

Omdat mijn nagellak stash al vele roze kleurtjes bevat koos ik bewust voor 3 kleuren waar ik er maar weinig van heb en die ik toch wel meer wil dragen. Zo kwam ik uit op twee bruin/grijs tinten, een prachtige grijs/groene kleur en… omdat ik het niet laten kon een koraalkleurtje.

Sally Hansen xSunkissed

Nu zijn mijn nagels ondanks dat ik al jarenlang nagellak draag erg stevig en gezond, maar ik hoor om mij heen wel eens andere verhalen dus dan is deze nagellak wellicht iets voor jou!
Begin februari ben ik naar Curaçao geweest, hier zal ik later nog over schrijven, maar twee dagen voor vertrek was ik op het event waar deze nagellak geïntroduceerd werd. Natuurlijk heb ik mijn nagels daar ter plekke laten lakken met een kleurtje uit deze collectie. Mijn oog viel toen op 320 Aura’nt You Relaxed? omdat die zo heerlijk zomers was! De speciale topcoat eroverheen en ik was ready to go! Omdat ik 9 dagen zou gaan en bij mij een nagellak nooit zolang mooi blijft gooide ik deze kleur ook in mijn bagage. Ondanks de zonnebrandolie, het urenlang in de oceaan zwemmen en spelen met mijn handen in het witte zand hield de kleur super! Uiteindelijk werd hij wat vaal en heb ik hem eraf gehaald en opnieuw gelakt, maar zonder topcoat want die lag nog thuis. Helaas… de volgende dag was hij alweer vaal bij mijn topjes.. Dit bewijst dus de werking van de geweldige topcoat, want in combinatie met de topcoat is deze lak een gouden combinatie! De topcoat zorgt dat de kleur optimaal blijft, je nagels mooi glanzen en dat de lak niet gaat chippen.

Sally Hansen mud Mask
Het lichtste kleurtje 160 Mud Mask. Ik draag twee laagjes op de foto.

 

Sally Hansen haute Stone

140 Haute Stone lijkt in het flesje een paars/rode shimmer te hebben, maar hier zie je op je nagels niets van terug. Wat ik denk ik ook mooier vind. Voor de foto draag ik twee laagjes.

Sally Hansen Aura'nt you relaxed

Mijn Curaçao kleurtje! ♥ 320 Aura’nt You Relaxed? Met twee laagjes helemaal perfect.

Sally Hansen bamboost

En de laatste, 480 Bamboost. Een donkergroen kleurtje ontbrak nog en ik merkte dat ik dat de laatste tijd wel erg leuk vond. Deze draag ik dan ook al sinds in terug ben ik het koude Nederland want dit kleurtje is perfect voor de herfst en de winter vind ik! Bamboost hebben jullie ook al even voorbij zien komen op mijn Instagram @NadiaaRB

Stuk voor stuk prachtige kleurtjes die dagenlang optimaal blijven zitten met de topcoat. Wil je je nagels en nagelriemen tussendoor nog wel extra verzorgen? Dan kun je de Nail & Cuticle Oil extra aanschaffen. Het is wel een olie, alleen is de substantie helemaal niet vettig en trekt hij vrij snel in. Altijd lekker om de nagelriemen een extra boost te geven.

De kleurtjes, topcoat en de olie kosten € 10,99 per stuk en ik kan ze jullie zeker aanraden!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge