Sally hansen swatches

Sally Hansen’s vernieuwde nagellak

Onlangs ontving ik drie nagellakjes met de vernieuwde formule  van Sally Hansen. Complete Salon Manicure 3.0, twee kleuren vond ik meteen super mooi, de derde zou ik nooit zelf kopen. Benieuwd? Kijk snel naar de swatches!

De kleurtjes die ik ontving zijn 320 Raisin the Bar, een kleur die ik zelf nooit zou kopen omdat ik het een beetje een vreemd kleurtje vind. Net niet roze, net niet bruin en een beetje saai vind ik. De andere, 510 I Pink I Can is een heerlijk roze kleurtje en 560 Kook a Mango is een fel koraal kleurtje.

Sally Hansen xSunkissed

Op de dop prijkt meerdere keren dat het een nieuwe formule is, maar wat is er dan zo nieuw? In deze collectie zit een keratine-complex. Yep. Ik kende die term eigenlijk alleen uit de wereld van haarproducten, maar Sally dacht we stoppen het ook in de nagellak. Dit ingrediënt zou je nagels 64% sterker maken en ervoor zorgen dat de nagellak 10 dagen lang chip-vrij blijft. Klinkt heel goed!

Sally Hansen nagellak xSunkissed

Ik vind de nagellak erg fijn lakken, het zijn mooie kwastjes van een prettige breedte. In twee laagjes heb je een mooie dekking, ik vond alleen dat I Pink I Can voor het mooie een derde laag nodig heeft, die is een klein beetje streperig en niet egaal in twee laagjes.

320 Raisin the bar xSunkissed
^^ 320 Raisin the Bar

510 I Pink i Can xSunkissed
^^ 510 I Pink I Can

560 Kook a mango xSunkissed

 

^^ 560 Kook a Mango

Welk kleurtje vinden jullie het mooiste?

Deze collectie bestaat uit 26 kleuren dus er zit zeker iets voor je tussen, per flesje betaal je €9,99.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge