Sally Hanssen Fuzzy Coat

Aaibare nagels, of nou, sort of. Ik ontving een pakketje met 4 aparte, maar zo geweldig leuke nagellakjes van Sally Hansen. Ik ging aan het swatchen en show ze nu aan jullie!

Op Instagram – NadiaaRB – stond al een sneakpeak, dat zijn de voordelen van follower zijn toch! Goed, de Sally Hansen lakjes zijn er in 8 kleurtjes en ik heb er 4; #100 Wool Lite, #500 Fuzz-Sea, #700 Wool Knot en #800 Tweedy.

Perongeluk noem ik ze zelf steeds Fluffy Coat lakjes, omdat ik daar gewoon aan moet denken, maar het zijn dus Fuzzy’s.

De lakjes zijn eigenlijk gewoon doorzichtig, maar ze zitten vol met vezeltjes. In sommige flesjes zitten vezels in 1 kleur, in de ander zitten verschillende kleurtjes.

De Fuzzy Coat lak lakt wel een beetje anders dan een normale nagellak. Je moet proberen om de vezeltjes een beetje te ‘sturen’ om zo je nagel te vullen. Als je 2 of 3 laagjes doet moet je ook opletten dat ze niet gaan ophopen op 1 plaats.

Ik heb besloten om jullie verschillende opties te laten zien op deze lakjes te dragen.

#100 Wool Lite – Deze draag ik los, op de foto heb ik 3 laagjes. Zoals je kunt zien dekt hij niet de hele nagel. In deze versie zitten alleen lichtroze vezeltjes.

#500 Fuzz-Sea – Deze draag ik als een soort special-effect topcoat over een groen lakje. In deze kleur zitten blauw-groene en groen-gele vezels.

#700 Wool Knot – In deze kleur zitten voornamelijk blauwe vezels, maar ook witte. Op de foto draag ik 3 laagjes.

#800 Tweedy – Dit vind ik de mooiste, hij bedekt in 3 laagjes de hele nagel! In deze fuzz zitten zwarte en witte vezeltjes.

Ik vind het super leuke nagellak en draag ze ook regelmatig en heb er ook steeds opmerkingen over gekregen. Het enige nadeel van deze nagellak is, is dat het moeilijk eraf te halen is. Ik probeer altijd eerst de laagjes eraf te pellen, vaak lukt dit in 1x bij een aantal nagels. De andere kosten een paar watjes met nagellak remover, maar het is het waard!
Wat vinden jullie ervan?

De Sally Hansen Fuzzy Coat kost € 9,99 en is te koop bij Ici Paris XL.

Reacties (7)

 1. My Huong

  Leuke nagellak is dit, ik heb ze zelf ook maar dan andere kleurtjes. Die flesjes zien er vet schattig uit met allemaal vezeltjes :)

  Liefs My

 2. Nadiaa

  Ja echt leuk zijn ze he!

 3. beautyforgirls

  Die zijn zo grappig, erg leuk.
  Liefs, xxx

 4. beautyforgirls

  Die zijn zo grappig, erg leuk.
  Liefs, xxx

 5. beautyforgirls

  Die zijn zo grappig, erg leuk.
  Liefs, xxx

 6. Luna

  Wat gaaaf! Deze ga ik kope!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge