Samsung powerbank xSunkissed

Stijlvolle Samsung Powerbank

Volgend weekend vertrek ik weer voor 8 dagen terug naar mijn tweede thuis, namelijk de Costa Brava in Spanje. Op vakantie ben je misschien minder bezig met Whatsappen, over je Facebook scrollen en online winkelen, maar je bent weer meer bezig met foto’s maken, Google Mapsen om wijs te worden in een vreemde stad en misschien ook wel muziek luisteren. En juist op vakantie wil je niet met een lege batterij zitten, vandaag laat ik een luxe portable batterij aan jullie zien!

Bij mij begint het al op de dag van vertrek, in de trein of auto naar Schiphol luister je muziek. Eenmaal aangekomen en ingecheckt check je heel Instagram, Facebook en swipe je nog wat op Tinder als tijdverdrijf. In het vliegtuig zet je een lekker muziekje aan. Nadat je veilig geland bent laat je het thuisfront weten dat je bent aangekomen en maak je alvast wat foto’s van de palmbomen die je uit het raam van de taxi ziet.  Dat vergt bij elkaar wel wat van je telefoon, zeker als je een oudere telefoon hebt zoals ik. Dan is de batterij al niet meer optimaal. Als je in je hotel bent aangekomen wil je natuurlijk niet zitten wachten tot je telefoon is opgeladen, en daar komt de portable batterij in het spel!

Samsung powerbank xSunkissed

Iedereen kent ze wel, die gekleurde balken met een kort snoertje eraan. Handig, maar niet zo stylish. Nu heb ik een hele mooie mogen uitzoeken, mijn oog viel namelijk op een model van Samsung. Ik ben Samsung gebruiker, dus deze past mooi bij de collectie haha.

Het is geen gekleurde balk, maar een beetje een telefoonmodel, de randen zijn zilver en de vlakken zijn van wit leer. Chique! Het snoertje hangt ook niet te bungelen maar zit netjes aan de binnenkant verborgen.

Samsung powerbank xSunkissed

Je moet hem gewoon opladen via het stopcontact en door een lampje kun je zien wanneer hij vol is. Je krijgt hier overigens geen snoertje voor, maar je kunt hier je telefoonoplader voor gebruiken aangezien de powerbank dezelfde ingang heeft.

Ik vind deze Samsung powerbank echt veel mooier dan alle anderen die ik heb gehad. iemand zag hem zelfs aan voor mijn telefoon haha.

De Samsung Powerbank is op dit moment in de aanbieding bij GSM Punt, in plaats van € 49,95 kost hij nu € 29,95. En als je niet zo van wit bent, is hij er ook in het zwart!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge