Schandalige oogopslag met Rimmel

Vandaag heb ik voor jullie een artikel met producten voor schandalige ogen; een review van Scandaleyes mascara en de tick&thin waterproof eyeliner van Rimmel.


De sixties zijn terug en dit wordt gevierd met een vollere en weelderigere look dan ooit. De mascara huls is voorzien van ronde vormen en is helemaal zwart-wit, deze kleuren vormen een eerbetoon aan de ontwerpers uit die tijd. Ik vind de huls er wel leuk uitzien, hij is ook lekker groot en er zit 12ml in.

De borstel heeft een unieke vorm waar ik geen duidelijk mening over heb. Voor mijn bovenste wimpers vind ik hem namelijk niet echt fijn werken, ook al ben ik gewend met een grote borstel mijn mascara aan de brengen.

Zoals je op de foto kunt zien zie er een golvende vorm in de borstel. Het ‘bolletje’ aan het uiteinde werkt echt top voor je onderwimpers. Je kunt de applicator dan verticaal houden, op deze manier kun je zelfs de kleinste wimpertjes meepakken en hij separeert ze ook goed.
Helaas is dat voor de bovenste rand wimpers wat lastiger, de wimpers worden wel goed zwart en krijgen ook wel volume, maar helaas niet zoals ik het wil zien. De wimpers worden een beetje piekerig gemaakt, dat is niet zo mijn ding.
Het borsteltje pakt wel veel mascara mee, dus dat is wel een pluspunt.

Bij de sixties horen natuurlijk ook eyeliners, dus verder naar de bijbehorende Scandaleyes Thick&Thin Eyeliner. Deze eyeliner is een stiftje die je op 2 manieren kunt gebruiken. Als je hem recht houdt trek je een dikkere lijn, draai je hem een halve slag maak je een dun lijntje. Het fijne van deze soort eyeliner is dat hij niet gaat stempelen zoals een vloeibare eyeliner.

Het effect van de eyeliner en de mascara;

Zoals je kunt zien zijn de onderste wimpers heel mooi, maar zie je dat de bovenste een beetje aan elkaar zitten.

De eyeliner is wel mooi strak! Doordat het mascara borsteltje zo dik is kun je de bovenkant van de haartjes eigenlijk niet zwart maken, dus op de foto zie je ook dat het niet goed gelukt is.

Beide producten liggen sinds deze maand in de winkels.

ScandalEyes Thick & Thin Liner: € 7,99
ScandalEyes Retro Glam Mascara: € 12,99 en is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. beautybyjuly.nl

    De eyeliner lijkt me erg fijn!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge