School started

Deze week ben ik voor de eerste keer naar school geweest, de opleiding Make-Up Artist.
We begonnen met een voorstel rondje, naam, leeftijd, woonplaats, eventueel hobby’s en waarom je de opleiding doet, daarna kregen we ons rooster voor de komende 8 weken, welke make-up soort we gaan behandelen zodat je alvast kan voorbereiden.
Natuurlijk kregen we ook onze schoolspullen, wat bestond uit een boek, een map met uitleg en dergelijke, een notitieblok, pen en een tas gevuld met make-up!
De inhoud van de tas gingen we toen eventjes snel doorlopen, checken of iedereen alles compleet had en daarna mochten we de kleurtjes in de palleten zetten, plasticjes en doosjes eraf halen. Ieder had verschillende kleuren, de tassen waren gewoon willekeurig gevuld, ik denk dat ik het goed getroffen heb met kleurtjes!

Er zat echt van alles in, lipliners, foundations, mascara, oogschaduw, sponsjes, reinigings middeltjes, kwasten niet te vergeten en een pot met goudenglitters, bloemetjes en glittersteentjes voor extremere make-up. En veel meer.


Kwastenset in een leren mapje


Mijn kleurenpallet, je kreeg hem leeg en je kreeg een paar pakjes met kleurtjes, ik heb het goed getroffen, vind het mooie kleurtjes en toevallig passen ze ook mooi bij elkaar.


En 2 pagina’s uit mijn boek.

We hebben deze les ook het reinigen van het gezicht gedaan.

Ik heb er echt zin in!

Reacties (4)

  1. Nadiaa

    Neehoor, het is juist beter, je krijgt nu namelijk gewoon willekeurige kleuren. Later heb je misschien meer voorkeur voor bruintinten of een ander merk. Zit je dan met al je spulletjes 😉

  2. Tessa

    wat klinkt dat leuk! ik ga er misschien ook aan beginnen binnekort. Je krijgt wel weinig spulletjes vind je niet? of heb je nog oogschaduwpalletes

  3. Loeder

    wat leuk zeg, waar doe je dat?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge