Selfiestick action xSunkissed

Selfiestick + afstandsbediening van de Action

Een selfiestick leek mij wel een leuke gadget om mee te nemen naar Spanje. Toen ik op een avond in de Action liep en daar een selfiestick zag liggen nam ik hem meteen maar mee, ik kocht er ook een afstandsbediening bij. Het kost tenslotte niets in die winkel, maar is de kwaliteit dan wel goed? Ik besloot om een post te schrijven over mijn bevindingen!

Bij de Action kun je kiezen uit verschillende kleuren selfiestick en afstandsbedieningen, ik nam van beide de roze variant mee. Thuis probeerde ik het setje meteen uit. De selfiestick voelt best stevig aan, is compact als hij is ingeschoven (18cm) en is uit te schuiven tot 104 cm. Er zit ook een polsbandje aan. Je kunt de houder losdraaien en de telefoon zit er heel stevig in vast geklemd. Ik was zelf een beetje bang dat de telefoon niet goed vast zou zitten, maar nadat ik hem heb uitgeprobeerd is de angst dat hij eruit zou vallen helemaal weg. Met die telefoonklem zit het wel goed! Ook kun je de telefoon in verschillende hoeken zetten, op die manier kun je de beste selfie maken!

Selfiestick van Action xSunkissed

Selfiestick Action xSunkissed

Oke, nadat ik de stick dus helemaal bekeken had was het tijd voor de afstandsbediening. Als die werkt is dat tenslotte erg makkelijk, dan klik je gewoon wat fotootjes achter elkaar in plaats van 10 seconden moeilijk te staan lachen en wachten tot de timer afgeteld is en een foto maakt.

Selfiestick van Action xSunkissed

Op de afstandsbediening zitten twee knopjes, de ene is voor een ios 360 camera app, de ander is voor Android. Ik heb een Samsung, dus ik ging voor de Android knop. De afstandsbediening maakt contact met je telefoon via Bluetooth, het connecten gaat gemakkelijk en staat stap voor stap uitgelegd in het boekje. Tot zover lijkt het goed te gaan. Alleen werden er meteen instellingen in mijn telefoon veranderd, zo had ik opeens een ander toetsenbord en had ik geen Swype meer, net zoals dat al mijn talen waar ik soms in typ weg waren… Heel vreemd, aangezien die toch niets te maken hebben met de camera.

Selfiestick Action xSunkissed

Buiten dat past de batterij niet goed in de afstandsbediening, zodra je die er namelijk in doet en het vakje weer dicht klikt valt de hele afstandsbediening uit elkaar! Kennelijk kan hij niet tegen de druk van de batterij ofzo. Ik heb de twee delen in mijn hand bij elkaar gehouden om toch eens wat selfies te maken met de afstandsbediening. Op zich werkte het wel makkelijk, maar omdat hij dus uit elkaar viel werkte het niet heel goed. Jullie snappen dus vast wel dat ik de afstandsbediening retour heb gedaan.

Selfiestick Action xSunkissed

De selfiestick heb ik wel gehouden, die is prima. En ik ga dan maar opzoek naar een kwalitatief betere afstandsbediening, want dat is toch wel erg makkelijk!

De selfiestick kost € 2,79 en de afstandsbediening € 2,99.

Hebben jullie goede ervaring met een afstandsbediening? Waar komt die vandaan?

Reacties (4)

 1. Annnelot

  Heei, bij de xenos heb je dezelfde soort afstandsbediening voor een iets hogere prijs, en die werkt prima! Ik raad die zeker aan.
  Groetjes Annelot
  Ps. Wil je een kijkje op mijn blog nemen?

 2. Marianne

  Bij de hema hebben ze ook afstandsbedieningen zag ik pas misschien zijn die beter?
  Marianne recently posted…Hoera, mijn blog 2 maanden online

  1. Nadia

   Ik heb er toevallig 1 bij Xenos gekocht, die was in de aanbieding voor 4,- en die is ook een stuk steviger. Dankjewel voor je tip evengoed!

 3. Manon

  Leuk en handig zo een selfiestick

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge