xSunkissed selftan

Selftan van Captain Tan

Ik heb huidtype 1 – heel licht, verbrand snel en wordt niet bruin – en soms vind ik dat jammer. Een bruin huidje ziet er vaak mooi uit, maar op de natuurlijke manier zit het er voor mij niet in. Gelukkig leven we in 2014, waar er goede selftan producten op de markt zijn en je lekker bruin kunt worden in de badkamer. Je moet alleen wel even het kaf van het koren scheiden! Ik help je.

Voordat ik naar Ibiza ging bestelde ik een selftann mit en ontving daarbij twee selftan producten voor een review van Captain Tan. Dit is een webshop vol producten die zorgen voor een bruin kleurtje zonder uren te hoeven bakken in de zon. Wat trouwens ook nog eens ontzettend schadelijk is, maar dat weten jullie stiekem wel.
Selftan Captain Tan xSunkissed
Zelf bestelde ik een selftan-mitt van Sunkissed, omdat mijn blog ook zo heet vond ik dat wel leuk. Een selftan-mitt is een speciale handschoen die je gebruikt om de selftan over je huid te verdelen. Als je een mitt gebruikt heb je veel minder kans op strepen en ongelijkheden + je voorkomt oranje handpalmen van het smeren. Als je de mitt na gebruik even uitspoelt onder de koude kraan kun je hem tijden blijven gebruiken.
Tanning mitt xSunkissed
Ik ontving de ST. MORIZ ZELFBRUINER MOUSSE MEDIUM en de SUNKISSED INSTANT ZELFBRUINER MOUSSE en ik heb ze samen met mijn zusje getest. Als eerste bespreek ik de Sunkissed zelfbruiner;
Sunkissed zelfbruiner
Deze ruikt echt het fijnst van de twee producten, hij heeft een beetje een zoete, kokos-achtige geur. Echt beter dan de meeste selftan-geuren! De kleur is bij de eerste laag al meteen goud-bruin en hij laat een mooie glow achter op je huid. Helaas stuurde mijn zusje de volgende dag een foto dat er allemaal strepen waren ontstaan tijdens haar werk, overal waar water was gekomen zag de tanning er een beetje raar uit. Ze is onder de douche gesprongen en bijna alle kleur was er ook meteen afgespoeld. Jammer! Deze raden wij dan ook niet aan als je een langdurigere kleur wilt.
St Moriz xSunkissed
Maar gelukkig werden wij heel blij van de St. Moriz zelfbruiner in kleur medium. Deze heeft wel de typische zelfbruiner geur, maar wel minder aanwezig dan ik gewend ben. Ik vond dit in ieder geval niet storend. De eerste dag vond ik de kleur niet heel erg mooi, het was een beetje een matte bruin. Niks gouden glow, maar ik ging voor nog een laag en bouwde daarmee de intentie op en hopp, daar was de gouden glow opeens wel! Na twee laagjes, die ik de dag na elkaar aanbracht, is de kleur heel mooi. De St.Moriz zelfbruiner ziet er ook natuurlijk uit, helemaal niet nep. Omdat ik naar Ibiza was geweest kreeg ik genoeg opmerking hoe lekker bruin ik daar was geworden!
En ik moet bekennen dat ik hem iedere keer weer pak, ik lijk wel verslaafd aan het bruin zijn. Zeker met deze zonnige dagen grijp ik meteen naar mijn shorts om mijn bruine benen aan de wereld te showen. Dit is echt een nieuwe favoriet! je kunt hem op je lichaam en op je gezicht gebruiken. Ik heb geen streep gezien, alleen een kleine stukje wit op mijn pols omdat ik dat gewoon vergeten was..
Nadia xSunkissed

Deze foto is op de dag dat ik de tweede laag had aangebracht.

Nadia xSunkissed tan

En deze foto is twee dagen later, zoals je ziet nog een mooi kleurtje!

Het fijne is de prijs, een spraytan in een salon kost al gauw rond de dertig euro, dan geniet je een paar dagen van een bruine kleur en daarna kun je weer opnieuw dokken. De St. Moriz zelfbruiner kun je keer op keer gebruiken en kost maar € 9,95. Do I need to say more?

Deze selftan blijft wel wat minder lang zitten dan een spraytan, ik smeer steeds de derde of vierde dag weer een laagje op om de kleur te behouden.
Selftan stappenplan xSunkissed

Als je bij Captain Tan voor 16:00 besteld heb je het de volgende dag in huis en je krijgt er een behandelplan bij, handig als je nog geen ervaring hebt met selftannen!

Prijzen
Sunkissed selftan mousse – 250ml – €7,95. Bestel hem hier.
St. Moriz medium – 200ml – € 9,95. Bestel hem hier.
Selftan mitt – €4,95 – En die bestel je hier.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (9)

 1. Evelien

  Oh nice, dat is zeker een mooie tan ^_^ Helemaal niet oranje! Ziet er natuurlijk uit :)

 2. Mariëlle

  Hhhm ik wil het ook weleens proberen haha!
  Mariëlle recently posted…Outfit of the day

 3. Cynthiiaa

  Wauw, gorgeous bruine kleur krijg je ervan! Helemaal niet oranje, gewoon natuurlijk en inderdaad sunkissed. 😉 Haha, hoe toevallig btw, alsof het product voor jou is gemaakt dame. Ik houd van selftannen, ben er echt addicted aan geweest.. geweest hoor.. like maand geleden ofzo. God, wat was ik blij dat ik door die bus heen was. :”) Anders was ik een Geordie Shore-chick. xD

 4. Florentine

  Wauw ik vind dit er wel héél erg goed uitzien!!! X
  Florentine recently posted…Throwback USA ❃

 5. Marloes

  Ziet er mooi uit. Ik heb zelf ook die van St Moriz, maar gebruik op dit moment eentje van L’oreal waar ik ook erg blij mee ben!
  Marloes recently posted…Bloggers On Board Event

  1. Nadia

   Oh die heb ik nog niet geprobeerd, eerder wel Marc Inbane en Alpha Beta doekjes.
   Nadia recently posted…Selftan van Captain Tan

 6. Manon

  Ik gebruik geen selftanner, maar het ziet er goed uit
  Manon recently posted…Lipgloss & Lip color in one van Max & More

  1. Nadia

   Ja dat vond ik ook!
   Nadia recently posted…Selftan van Captain Tan

 7. Lovely Lonnie

  Je krijgt inderdaad een mooie tint van deze zelfbruiner. Maar ook dit kan schadelijk zijn voor je huid net zoals de zon en zonnebank. Dit artikel las ik vorige week: http://www.beautyjournaal.nl/2014/06/03/shocking-de-gevaren-van-selftanners/
  Lovely Lonnie recently posted…Nail Art: Lovely Sailing Part 1

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge