SensatioNAIL

‘Voor professionele gelnagellak hoef je niet meer naar de nagelstudio. Met SensatioNail ben jij je eigen nagelstyliste.’ Ik heb thuis de nagelstyliste gespeeld met deze set, ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!


Ik heb de gelnagellak zelf niet gedragen, omdat ik mijn nagels zelf nodig had voor een nailart. Mijn moeder wilde het graag voor me uitproberen, dus dat heeft ze gedaan.

Snel drogende nagellak, shockproof lak, nagellak in alle kleuren van de regenboog, french manicure, nailsstickers, hippe nageldecoraties, je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Maar één ding ontbrak tot nu toe in het uitgebreide scala aan nagelproducten: professionele gelnagellak die je zelf aanbrengt. De introductie van SensatioNail is dan ook met recht een sensatie. De Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt voor tien keer professionele gelnagels, zoals een LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en Color Gel Polish.

Ik heb de starterskit in de kleur Raspberry Wine, echt een hele mooie kleur!
Als eerste, het opdoen van de gelnagellak gaat wat anders dan je normaal gewend bent. De nagel moet eerst gevijld worden met een speciale vijl en daarna met een soort doekje met Gel Cleanser worden schoongemaakt. Daarna doe je Gel Primer op, dit lijkt meteen droog te zijn. Om vervolgens de Gel Base+Topcoat op je nagels te doen, hier is het belangrijk dat je de huid en nagelriemen ontwijkt. Je moet dit op je hele nagel smeren, ook aan de voorkant dus. Je pakt je nagel eigenlijk helemaal in.
Dan zet je de Led lamp aan en doet je nagels eronder, je hoort na 30 sec. een piepje. Het is jammer dat de lamp net te klein is om al je nagels er in te doen. Je duim past er net niet bij.

Na de lamp is het tijd voor het kleurtje. Als je dit potje open draait ruik je echt meteen die geur die je ook in Nagel Salons ruikt. Je doet hier in totaal 2 laagjes van en je eindigt met de Gel Base+Top Coat. Tussendoor doe je je nagels steeds weer onder het LED licht. De kleur is echt intens, er zit een lichte shimmery in. Mijn moeder vond het ook erg mooi staan.

SensatioNail belooft twee weken lang perfect gelakte, hoogglanzende nagels, zonder beschadigingen. Te mooi om waar te zijn? Helaas wel, want dit was niet het geval..

De eerste beschadiging was al snel te zien, maar dit was niet zo erg. Helaas werd het steeds lelijker en na een paar dagen moest het er echt af omdat er butsjes uit waren bij haar linker hand. En toen begon de drama eigenlijk pas; het eraf halen. Ze had watjes, doordrenkt met nagellakremover, met folie om haar nagels gedaan. Het hielp eigenlijk niks, uiteindelijk heeft ze het er af moeten vijlen. Maar je begrijpt dat de remover in eerste instantie haar nagelriemen al had beschadigt, maar door het vijlen waren haar nagels ook erg beschadigd. Dit vind ik echt een nadeel van SensatioNAIL. Het ziet er prachtig uit als je het op hebt, maar het lijkt mij niet de bedoeling dat je er beschadigde nagels aan overhoud! Dit vinden mijn moeder en ik echt heel erg jammer!

Prijzen
Starter Kit € 69.99
Essentials Kit € 19.99
Color Gel Polish € 14.99
De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos en DA, het is ook online te bestellen.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (14)

 1. Anonymous

  dit is een super goed merk.
  ik draag alleen nog maar nagellak van sensationail
  bij mij blijft het 3 weken zitten.
  en als je de verpakking goed leest moet je het eraf halen met pure aceton en niet met nagellak remover.
  dan gaat het het er heel makkelijk af

 2. Anonymous

  Volgens mij heb je het niet goed aangebracht ( veel te dik). Als je mooie dunne egale laagjes aanbrengt blijft de lak tot wel 18 dagen mooi op de nagels zitten zelfs als je veel met je handen in water zit. Ik ben zelf na 3 maanden gebruik erg tevreden over Sensationail. Ik heb nog een ander merk bij Douglas gekocht maar kan niet tippenaan Sensationail!!!! Neem je wel echt de tijd om het aan te brengen en zorg dat je goede verlichting hebt.!!! Succes.

 3. Nadiaa

  Ik heb 1x een foutje gemaakt in de tekst door UV lamp te typen, verder staat over Led lamp. Ik heb het aangepast. Dit was de eerste keer dat ik op deze manier nagels deed, maar ik zeg ook niet dat ik er verstand van heb, Ik vind de toon van reactie daarom ook niet netjes.

 4. Anonymous

  je weet er kennelijk ook niet veel over want je hebt het over een UV lamp terwijl het een LED LAMP is en je hebt het over de kleur Strawberry Wine…..het is Raspberry Wine want Strawberry Wine bestaat al niet.

 5. Daphne

  Hmm, ik vind het er niet al te best uitzien. En dat terwijl het ook nog best prijzig is, zoiets schaf je niet zomaar aan lijkt mij.

 6. gurlystyle

  klinkt als een product van niks

 7. Vintagirie

  Wat jammer dat het zo tegenvalt. Ik hoor er eigenlijk alleen maar goede verhalen over.

 8. robin

  pff wat zonde zeg!

 9. Jill

  Jammer dat het tegenvalt !

 10. Suzanne

  Ah nee, ik ga dat niet kopen! Koop ik liever losse lamp en supplies via eBay.

  Thanks voor je review!

 11. Nadiaa

  Nee, dat lijkt mij ook niet de bedoeling, maar toch gebeurd het..

 12. kissandmakeupsbeautyblog

  Oei, jammer dat het je nagels zo ruineert… Dat kan toch niet de bedoeling zijn…

 13. Lara

  Leuk!!
  Like mijn facebookpagina ik ben je eeuwig dankbaar :) https://www.facebook.com/DecadeOfStyle

  xx

 14. Nail-Gloss

  Ik ben ook niet zo tevreden, na 6 dagen 3 nagels eraf en toen kon ik alles als een velletje eraf trekken en de rest vijlen

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge