Serious Request 14 xSunkissed

Serious Request 2014

Zoals ieder jaar staat Serious Request thuis weer aan op tv of via de radio. En ik vind het er altijd zo gezellig uit zien! Dit jaar staat het Glazen Huis in Haarlem en dat is voor mij iets minder dan een uurtje reizen. Vandaar dat ik besloot om met mijn beste vriendinnetje die kant op te gaan!

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens de oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Soms worden er verhalen van slachtoffers verteld en die zijn vaak heel heftig.

Gisteravond was de laatste avond/nacht voor de actie. Wij gingen voor de avondshift en de planning was om er om half 7 te zijn, maar na flinke trein issues en iets met een propvolle trein kwamen wij er iets later aan. Al vanaf het station is het super druk, echt honderden mensen die richting de Grote Markt liepen, of er juist vandaan kwamen. Er stonden zelfs verkeersregelaars om iedereen veilig over te laten steken haha.

Gerard Ekdom SR14 xSunkissed

Op de Grote Markt aangekomen was het druk, maar nog niet super druk. Later die avond was het hele plein propvol! Wij wilde graag een donatie doen in de brievenbus, maar dat was een beetje onduidelijk. Gelukkig is mijn vriendin wat langer als dat ik ben, dus zij zag op een gegeven moment midden in de menigte twee bordjes staan met ‘Ingang Brievenbus’, dus daar moesten we heen. Wij waren natuurlijk niet de enige die die kant op wilde, maar uiteindelijk is het gelukt en hebben wij een donatie kunnen doen bij de brievenbus van Serious Request. Natuurlijk moest dat moment ook vast gelegd worden, gelukkig wilde de vrijwilligers van Het Rode Kruis onze foto maken.

Serious Request 14 xSunkissed

Daarna gingen wij de menigte weer in. Het waaide flink, maar daar had je in de menigte weinig last van. Jan Kooijman, Jett Rebel en nog iemand waren te gast toen wij er waren. Ook werd de allerlaatste tussenstand bekend gemaakt!
Tussenstand SR14 xSunkissed

Na een paar uur hadden wij het toch best koud gekregen en gingen wij weer naar huis. Ik vond het leuk om er eens een keer geweest te zijn en te zien hoe alles is in het echt.

Vanavond rond 9 uur wordt de eindstand van dit jaar bekend gemaakt. Vorige jaar was dat meer dan 12 miljoen en daar willen ze dit jaar natuurlijk graag overheen. Heb jij nog niet gedoneerd? Dat kun je nog steeds doen!

Je kunt in de veiling op items bieden, ik heb een beetje gekeken wat er zoal was maar ik vond deze toch wel heel leuk; On tour met Martin Garrix.

Doneer: Giro 661, IBAN-nummer: NL56INGB0000000661 of bel 0909-1336

Bron tussenstand + header + donatie banner: http://seriousrequest.3fm.nl/

Reacties (2)

 1. Lotje

  Leuk dat je naar Haarlem bent geweest! Ik hield zelf ook eeb actie en de week is echt snel voorbij gegaan! XOXO
  Lotje recently posted…Christmas look #3 – Heavy eye and a matte lip!

  1. Nadia

   Ik zag het inderdaad op je blog, even gekeken natuurlijk! Goed!
   Nadia recently posted…Serious Request 2014

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge