Shoplogje Kruidvat

Ik had jullie hier al verteld van de 50% kortings actie van Kruidvat en vandaag ben ik zelf even langs gegaan. Helaas hebben wij een kleine Kruidvat waardoor er geen NYC en Catrice worden verkocht.Ik heb ook niet zoveel geshopt omdat ik niet echt iets nodig had en dinsdag naar Parijs ga en liever daar ga shoppen.

Zoals je ziet, maar 4 dingentjes. Een rood/roze lippenpotlood van Essence, een holographic nagellakje van Essence, een effect poeder van Gosh en een lippenstift van Essence.

Het lippenpotlood had ik gewoon nodig, want ik heb alleen een lichte in mijn visagie koffer en ik wilde een donkerdere erbij hebben. De kleur is nummer 07 Cute Pink.
Normaal kost deze €0,99 en nu dus maar de helft, echt geen geld.


Het holo lakje van Essence was ik gewoon benieuwd naar, het kleurtje is nummer 52 Out of my Mind. En als je vanaf de ene kant kijkt is het blauw en vanuit een andere hoek groen, heel leuk. Hij dekt het best in 3 laagjes. Deze kost normaal €1,29 en ik heb er €0,65 voor betaald.


Dan de effect poeder van GOSH, ik vind highlighters gewoon mooi en gebruik het veel, ik vond de kleur Meringue mooi en subtiel, vandaar dat ik deze heb gekozen. Over de sluiting van dit potje is gelukkig over na gedacht, geen glitter all over als je het potje open draait maar nog een extra afsluiting.
Deze kost eigenlijk €7,49 maar door een foutje heb ik hier maar €1,85 voor betaald!

Als laatste de lippenstift van Essence, het kleurtje is nummer 52 In the nude. Ik hoopte dat het zou werken als een lip eraser, dus gewoon huidskleur lippen, maar helaas was dat niet het geval.

Toch ben ik tevreden over mijn aankoopjes.
Orginele prijs: €11,68
Betaalde prijs: €3,99

Makkelijk verdient! Wat hebben jullie gescoord in deze mega actie van Kruidvat?

Reacties (1)

  1. Mariska

    Dat lakje heb ik ook gekocht! Zo leuk is die!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge