Winkelstraat xSunkissed

Shoppen bij Winkelstraat.nl

Soms heb je geen zin om een winkelstraat door te slenteren, winkel in en winkel uit. Misschien omdat het vies weer is, of omdat je gewoon moe bent. Maar winkelen blijft leuk, dus daarom is er een online winkelstraat!

Winkelstraat.nl is een website waar meer dan 160 boutiques bij zijn aangesloten. Je vind hier dus niet de standaard merken, maar toch de meer high-end producten. Zij bieden exclusieve collecties en limited items voor dames, heren en zelfs kinderen. Van sommige items wordt er zelfs maar één aangeboden, dan weet je zeker dat je niemand anders er in tegenkomt.
Winkelstraat Sieraden xSunkissed
De boutiques samen bieden ongeveer 800 merken aan, zo vind je er Michael Kors, Supertrash, Airforce, Uggs, Armani Jeans, Nike, Guess en nog veel meer. Dagelijks worden er nieuwe items aan de site toegevoegd dus vind je vandaag niet precies wat je zoekt? Dan misschien morgen!
Wat ik ook erg fijn aan Winkelstraat.nl vind is dat de verzending gratis is en als je op werkdagen voor 15:00 besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Dus het excuus dat je met online shoppen lang op je spullen moet wachten gaat bij Winkelstraat.nl zeker niet op!
Als je je item bijvoorbeeld niet past kun je het kosteloos omruilen.
Zoals ik al eerder vertelde bestaat Winkelstraat.nl uit meer dan 160 boutiques, maar het kan natuurlijk dat je een sjaal bij boutique A besteld, schoenen bij boutique B en daarna nog een armband bij boutique C. Je zou denken dat je die drie items dan los moet afrekenen, maar niets is minder waar. Je betaald gewoon in 1x al je aankopen.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie allemaal pluspunten voor deze online winkelstraat!
Winkelstraat Micheal Kors xSunkissed
Op deze manier bekijk je een product. Toevallig vind ik deze Michael Kors Fulton Crossbody erg mooi, dus die neem ik als voorbeeld. Aan de linkerkant kun je scrollen door foto’s van verschillende aanzichten en rechts zie je het merk + het model, de prijs en de beschikbaarheid.
Ook loopt er een teller zodat je weet of je de tas de volgende dag kunt verwachten. Daarna kun je de productdetails bekijken en ik geval van kleding kun je de maten van het model die het kledingstuk draagt bekijken. Vrij uitgebreid vind ik!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of geen zin om achter je laptop vandaan te komen en wel zin om te winkelen? Ga dan snel door naar Winkelstraat.nl

Bron afbeeldingen: winkelstraat.nl
Artikel in samenwerking met Winkelstraat.nl

Reacties (6)

 1. Evelien

  Wat een mooie site! Niet goed voor m’n portomonnee <3 Ik zal de webshop toevoegen aan het overzicht op m'n blog! Die MK tas trouwens, oef <3
  Evelien recently posted…Beauty folderaanbiedingen overzicht: week 39

  1. Nadia

   Ik ben niet verantwoordelijk voor lege portomonees hihi
   Nadia recently posted…Shoppen bij Winkelstraat.nl

 2. Mariëlle

  Wat een grappig idee! Zeker als ik weinig tijd heb, is online shoppen fijn!
  Mariëlle recently posted…Unboxing Eyes Lips Face

 3. Manon

  Ik ben gek op online winkelen, leuke naam van de webshop en leuke dingetjes hebben ze!
  Manon recently posted…Double pearl oorbel look-a-like van Ebay

  1. Nadiaa

   Ik vind vooral de Michael Kors tas in de post erg leuk!
   Nadiaa recently posted…Shoppen bij Winkelstraat.nl

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge